Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:41 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatea Navală Română Constanța scoate la concurs 9 posturi

ro

25 Apr, 2015 20:59 5632 Marime text
 
Autoritatea Navală Română, Constanța organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor contractuale de execuție vacante, după cum urmează:

Serviciul Inspecţii Mărfuri Periculoase: inspector specialitate gr. I A-1 post; isspector specialitate gr. I -1 post; inspector specialitate gr. II -1 post; inspector specialitate gr. III -1 post;
Biroul Inspecţii Terminale şi Gas-Free: inspector specialitate gr. DI -1 post;
Serviciul Siguranţa Navigaţiei: inspector specialitate gr. I A-1 post;
Serviciul Trafic Maritim (VTS): căpitan port specialist -1 posl;
Biroul Juridic: consilier juridic gr. 1- 1 post;
Căpitania Zonală Constanţa/CP Midia: căpitan port gr. I -1 post.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare: are cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România; cunoaște limba română, scris și vorbit; are vârsta minimă reglementată de prevederile legale;  are capacitate deplină de exercițiu; are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate; îndeplinește condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs; nu a fost condamnată definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

07 mai 2015, ora 16,00 – Dosarele pot fi depuse până la data de 7 mai, ora 16.00. Proba scrisă se va desfășura pe 15 mai 2015, ora 09.00, urmată de intreviu la ora 14.00.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Autorității Navale Române, Constanța, Incinta Port nr.1, telefon 0372/419.824/830.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii