Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zdob si Zdub lanseaza un nou single, "Modovenii s-au născut"

ro

21 Jan, 2013 20:00 1336 Marime text
facebook_st_no_7_zdob_si_zdub_doors_constanta.jpg

Formaţia Zdob şi Zdub va lansa o nouă piesă, „Moldovenii s-au născut", pentru care a filmat şi un videoclip, în stilul care deja i-a consacrat pe cei şase artişti. Single-ul va fi lansat oficial în România pe 25 ianuarie, la Alarma PRO FM, iar clipul va putea fi urmărit în premieră în aceeaşi zi, la emisiunea Happy Hour, difuzată pe PRO TV.

Single-ul "Moldovenii s-au născut" este inclus pe cel mai nou material discografic al băieţilor, al noualea din cariera lor muzicală, numit „Basta Mafia". Albumul contine 13 piese, printre care "Trece Vremea Omului", "Nistru", "Good Bye", "F-S-S-O" şi "The Holy Fuel", dar şi două bonus tracks.

Pe lângă o piesă, un videoclip şi un album nou, Zdob şi Zdub are încă un motiv de bucurie: formaţia îşi serbează anul acesta majoratul. Mai exact, trupa împlineşte 18 ani de activitate. Cu acest prilej, băieţii vor porni într-un turneu naţional, care va cuprinde 18 oraşe din România. Concertul care va deschide marele turneu va avea loc pe 26 ianuarie la Constanţa, în clubul Doors.

Piesa „Moldovenii s-au născut", lansată în România de MediaPro Music, a fost scrisă de Andrei Copoț și Roman Iagupov, aranjamentul muzical fiind realizat de basistul formației, Mihai Gîncu și producătorul german Marc Elsner.

"Single-ul are un text ce binedispune și inspiră optimism. În videoclip este prezentat meleagul nostru, prin ochii unui străin venit în vizită la o familie simplă de moldoveni. Piesa şi videoclipul sunt rezultatul dimineților pe dealuri și nopților în codri, drumului din sat la asfințit, brânzei proaspete la un popas și dragostei de viață!", povestesc artiştii de la Zdob şi Zdub pe blogul lor oficial.

Concertul Zdob si Zdub in Club Doors este programat sambata, pe 26 ianuarie, ora 22. Pretul unui bilte este de 30 de lei, iar aceastea pot fi achizitionate de la sediul clubului din strada Traian, nr. 68A, zona gara.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii