Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Wizrom introduce o soluţie de reducere a costurilor pentru companiile de salubritate

ro

23 Jul, 2012 19:18 1175 Marime text

adrian_bodomoiu_wizrom_3small.jpgBucureşti, 23 iulie 2012 - Companiile de salubritate pot adopta de acum o soluţie software la standarde europene, îndelung testată, pentru planificarea rutelor cu scopul de a reduce costurile şi de a îmbunătăţi eficienţa, datorită parteneriatului dintre Wizrom Software şi furnizorul danez de software Transvision.

Soluţia oferită de Wizrom Software în România este Waste Planner, care furnizează planificare integrată şi planificare operaţională, execuţie în timp real, funcţionalitate amplă şi configurabilitate crescută pentru trasportul de deşeuri.

„Companiile de salubrizare din România au acum la dispoziţie cele mai fiabile soluţii pentru îmbunătăţirea eficienţei operaţionale şi reducerea costurilor prin implementarea Transvision Waste Planner, disponibilă prin noul nostru partener, Wizrom. Soluţia este creată pentru a produce performanţă la nivel danez, ţara cu cel mai ridicat standard din Uniunea Europenă de calitate a serviciilor de colectare a deşeurilor", a declarat Thorbjoern Schmidt-Jacobsen, Sales Director, Transvision.

Companiile care operează cu flote de camioane de colectare a deşeurilor menajere şi care aleg să implementeze Transvision Waste Planner de la Wizrom pot beneficia de o creştere de 15% a cantităţii transportate, un timp de planificare cu 20% mai scurt, o reducere de 15% a emisiilor de dioxid de carbon, a numărului de kilometri şi a duratei de transport şi o îmbunătăţire a serviciului pentru clienţi.

„În condiţiile în care colectarea deşeurilor este tot mai dificilă din cauza blocajelor în trafic, a distanţelor mari de la punctele de colectare din oraş până la punctele de depozitare, respectiv a costurilor crescute pentru carburant şi mentenanţă, o soluţie de planificare este foarte utilă pentru companiile implicate în acest domeniu. Wizrom ajută astfel companiile de salubrizare cu un intrument puternic de creştere a eficienţei, la un nivel al Uniunii Europene", a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.

Transvision Waste Planner este deja utilizat de companiile mari de salubrizare din Uniunea Europeană precum Veolia din Danemarca, AES din Irlanda, SITA Suez din Danemarca, Van Gansewinkel din mai multe ţări, Stena din Suedia, Grundon din Anglia şi multe altele.

Despre Wizrom

Fondată în 1992, compania Wizrom Software este specializată în soluţii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări, auto, furnizând totodată servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanţă şi expertiză în domeniu pentru toate categoriile de afaceri.

Wizrom Software şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele locale de parteneri certificaţi.

Wizrom Software are 3.350 de clienţi activi şi peste 30.000 de licenţe instalate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii