Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou concept în imobiliare prinde viaţă în suburbiile Bucureştiului

ro

08 Nov, 2012 23:18 878 Marime text

Urban Village este numele conceptului introdus de Tagor, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, în prezent. Acest concept vizează să creeze o comunitate puternic legată de viaţa oraşului şi totuşi ancorată solid în calmul unui complex similar unui sat. Aceasta este o premieră în România.

Primul exemplu al acestui nou concept este Adora Urban Village, un complex cu 12 blocuri situat în sud-vestul Bucureştiului şi care va avea în total 548 de apartamente. Tagor împreună cu Patron Capital va investi în total 34 de milioane de euro în acest complex din care primele două blocuri, cu un total de 75 de apartamente, vor fi date în folosinţă în martie 2013. Adora este situat la 10 km de Piaţa Unirii într-un cartier nou, în plină dezvoltare lângă Şoseaua Alexandriei.

„Conceptul Urban Village pune pe primul loc interacţiunea umană şi tinde să creeze comunităţi puternice care împărtăşesc valori comune dar au în acelaşi timp obiceiuri singulare. Acest concept aduce la un loc avantajele şi viaţa vibrantă a oraşului cu liniştea de tip rural, stilul de viaţă agitat din mediul urban cu seninătatea şi constanţa vieţii familiale de la sat. Adora este conectat la oraş şi totuşi e liber de acesta. Este un concept dual care se potriveşte perfect tinerei generaţii de profesionişti de carieră (gata să îşi întemeieze o familie) care intră acum în clasa de mijloc din România", a declarat Ofer Lieberson, proprietarul Tagor.

„Creăm aici un stil de viaţă care să aducă echilibru între muncă şi familie, viaţa de oraş şi comunitatea de tip rural cu toate serviciile necesare unei familii pentru a-şi creşte fericită copii în maximum de confort. Sunteţi la oraş însă vă veţi bucura de calitatea vieţii de la ţară", a adăugat el.

Tagor nu doar aduce acest concept revoluţionar în România, ci îl implementează în teren, construind apartamente la calitate înaltă pe baza unui design flexibil, totul la un preţ accesibil. Toate apartamentele se încadrează în condiţiile programului de stat „Prima Casă" şi au numai 5% TVA. Compania oferă clienţilor tot suport necesar pentru a obţine cea mai potrivită soluţie financiară ca să devină membri ai comunităţii Adora Urban Village.

Complexul va fi conectat la toate utilităţile oraşului, ca avea un drum de acces nou, conexiuni prin fibră optică ăn fiecare apartament şi, cel mai important, toate materialele de construcţie şi metodele folosite sunt la standardel internaţionale.

Pentru a arăta toate acestea viiitorilor locatari, compania a participat la cea mai recentă ediţie a târgului imobiliar Timon cu un stand care a atras peste 300 de visitatori care s-au arătat interesaţi de proiect.

Despre Tagor

Tagor este dezvoltatorul complexului rezidenţial Adora Urban Village, primul dintr-o serie de proiecte de locuinte care vor aduce în România investiţii în valoare de până la 250 de milioane de euro, la finalizare. Compania este deţinută şi condusă de Ofer Lieberson, care si-a început activitatea în România în 2004.

Tagor este partenerul operațional în România în cadrul parteneriatului cu Patron Capital, un fond de investiții britanic în domeniul imobiliar, cu active de miliarde de dolari.

Pe lângă proiectul Adora din sud-vestul Bucureștiului, Tagor intenționează să construiască și la Timișoara, Oradea și Arad și de asemenea, și în alte zone ale Capitalei, în viitorul apropiat. Unele dintre aceste proiecte sunt planificate să demareze la începutul anului viitor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii