Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupa TAXI va invita la film

ro

29 Sep, 2011 23:04 997 Marime text

La varsta cand altii isi numara banii din cont si masinile din garaj, adolescentii de la TAXI (vezi piesa trupei TAXI - "Un sfarsit e un inceput") au preocupari foarte serioase: debuteaza in cinematografie. Dan Teodorescu si Mugurel Coman vor putea fi vazuti pe marile ecrane din toata tara. Chiar daca au roluri mici, noi credem ca ei cred ca ei sunt adevaratele staruri ale filmului.

Regizorul Constantin Popescu i-a invitat sa faca parte din distributia filmului sau, Principii de viata, iar cei doi artisti de la TAXI au acceptat, luandu-si rolurile foarte in serios. "Am petrecut o zi intreaga pe platourile de filmare, cat pentru un videoclip!" - povestesc amuzati si mandri.

"Vedeti ce inseamna sa fii bun?! Sa joci 30 de secunde si sa se vada valoarea. Vlad Ivanov a trebuit sa joace un film intreg..." - zambeste in stilul consacrat Teodorescu. "Am descoperit cu bucurie ca Vlad Ivanov, un actor minunat, este si un om pe masura. Foarte prietenos, a asteptat ore in sir, cu rabdare, ca noi sa filmam micile noastre momente."

Pentru Dan Teodorescu filmul este o iubire veche. Prima sa optiune in cariera a fost actoria, dar drumul l-a dus catre muzica.

Cel de-al doilea lungmetraj semnat de regizorul Constantin Popescu si singurul film romanesc din competitia de anul acesta de la TIFF, Principii de viata, va avea premiera in cinematografe pe 30 septembrie.

Premiat pentru regie la festivalul de la Cluj, Principii de viata a avut premiera mondiala anul trecut la Festivalul International de la San Sebastian.

In perioada 30 septembrie - 6 octombrie, lungmetrajul va rula in Bucuresti la Hollywood Multiplex, Movieplex Plaza Romania), Grand Cinema Digiplex (Baneasa Shopping City), Cinema City (AFI Cotroceni), The Light Cinema (Liberty Center), Noul Cinematograf al Regizorului Roman, Cinema Scala. In Cluj va fi proiectat la Odeon Cineplex (Polus Center) si Cinema City (Iulius Mall), iar in Constanta la Cityplex (Tomis Mall), urmand ca in saptamanile viitoare sa ajunga in cinematografele din toata tara.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii