Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:38 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribute to Remember Freddie Mercury

ro

18 Aug, 2011 22:30 744 Marime text

tribute1.jpg"I always knew I was a star. And now, the rest of the world seems to agree with me"


(Freddie Mercury)

A știut mereu că e un star. Din momentul în care s-a urcat pe scenă, întreaga lume a început să fie de acord cu el. Declarat cel mai mare showman al planetei, Freddie Mercury a plecat prea devreme. Vocea și maniera interpretativă l-au clasat în galeria inegalabililor.

Pentru că ne e dor de el, ne întâlnim din timp în timp să îi celebrăm muzica, viața, personalitatea.

Pentru a doua oară în România, Fat Cat Advertising prezintă "Tribute to Remember: Freddie Mercury". Pe 22 septembrie, în Jukebox Venue (București) ne bucurăm de 65 de ani de la naşterea lui Freddie Mercury, celebrăm 40 de ani de Queen şi nu vom uita că, acum 20 de ani, Freddie Mercury a plecat dintre noi.

Mai multe trupe și voci din România îl vor celebra muzical pe Freddie Mercury, reinterpretând, în manieră proprie, melodiile Queen. Până în acest moment au confirmat prezența Dan Helciug cu Spitalul de Urgență, Zoltán András (Sarmalele Reci) cu un proiect inedit, prezentat în premieră - Jazzapella, Cristina Haios (Impact) - o fană înflăcărată a lui Freddie, trupa Cortez - care a stârnit ropote de aplauze acum doi ani, prin interpretarea foarte apropiată de original. Lista completă a artiștilor urmează a fi anunțată.

Evenimentul are și un scop caritabil. Banii strânşi în urma evenimentului vor fi donaţi către ARAS (Asociaţia Română Anti-SIDA), pentru achiziţionarea de medicamentaţie necesară persoanelor seropozitive.

Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi on-line pe www.eventim.ro. Primele 200 de bilete cu acces general vor fi disponibile la un preţ special, de 45 de lei! După epuizarea lor, preţul va deveni 60 lei, urmând ca la intrare biletele să coste 65 de lei.

Biletele VIP, cu loc la masă, vor fi disponibile în curând.

Parteneri media: Şapte Seri, Ziarul Ring, Metalhead.ro, Ziare.com, Iconcert.ro, Bestmusic.ro, 4arte.ro, Metropotam.ro, Metalfan.ro .

Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/TributeToRememberFreddieMercury.

Ti-a placut articolul?

Comentarii