Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trăieşte evoluţia muzicii româneşti la URSUS Evolution Mamaia pe 12 și 13 august începând cu ora 18

ro

10 Aug, 2011 19:29 1045 Marime text

Mamaia, 12 august 2011 - În această vară URSUS, considerată de romani cea mai bună bere premium românească, a adus pe aceeași scenă cele mai tari nume din muzica românească. Turneul URSUS Evolution a început la Cluj (23-24 iunie) și a continuat la Iași (9-10 iulie) și Brașov (23-24 iulie) cu spectacole care au strâns sute de mii de iubitori ai muzicii în același loc. Pe 12 și 13 august, URSUS Evolution face ultima oprire la Mamaia, pe Plaja Fratelli (harta locației o găsiți pe site-ul URSUS: http://ursus.ro/evolution/images/orase/mamaia_over.png), într-un eveniment cu totul și cu totul special.

Concertele vor începe în fiecare zi la ora 18. Vineri vor urca pe scenă Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, Şuie Paparude, Zdob şi Zdub, Paraziţii şi Iris, iar sâmbătă R.O.A., Grasu XXL, Guess Who, The Mono Jacks, Puya şi Cargo. Acest line-up, aflat la cea de-a patra reprezentație, nu doar a confirmat în primele trei evenimente URSUS Evolution, ci a reușit să câștige admirația publicului din întreaga țară pentru mix-ul de genuri care a evidențiat evoluția muzicii românești.

Fanii trupelor şi artiştilor care nu vor putea ajunge la Mamaia în acest weekend se vor putea bucura de show-uri live, accesând pagina de Facebook URSUS http://www.facebook.com/UrsusRomania, unde concertele vor fi transmise integral prin live streaming.

Cu ocazia acestui turneu, URSUS a lansat şi o serie limitată de ambalaje, dedicate muzicii. Turneul se bucură şi de un website special, unde informaţiile despre formaţii şi evenimente vor fi actualizate constant: www.ursus.ro/evolution.

-//-

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd's, Stejar, Pilsner Urquell şi Miller. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participaţii în societăţi producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaţionale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro şi Pilsner Urquell, precum şi o gamă excepţională de mărci locale cu poziţii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow şi Tyskie. În afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola. Mai multe informaţii despre Ursus Breweries găsiţi pe www.ursus-breweries.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii