Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

The R.O.CK. (Tribute AC/DC) revine in Constanta!

ro

29 Oct, 2012 19:50 1575 Marime text

the_rock.jpgVineri, 2 noiembrie 2012, "The R.O.C.K", singura trupa tribut AC/DC din Romania revine in clubul Doors din Constanta.

Infiintat in anul 2011, proiectul "The R.O.C.K" tribute AC/DC ofera publicului din Romania spectacolul incendiar al celebrei trupe rock'n roll australiene. Trupa The R.O.C.K. are urmatoarea componenta: Daniel Ignat - voce, Nik Baydin (Moscova) - chitara solo, Adrian Popescu - chitara ritmica, Mircea Preda - bas, Constantin Barbaselu - tobe.

Maniera foarte apropiata de original in care sunt interpretate piesele, face ca de fiecare data show-ul sa fie complet si plin de energie.

The R.O.C.K a reusit ca doar in cateva luni sa se remarce la numeroase festivaluri de pe tot cuprinsul tarii dar si cu ocazia sustinerii mai multor concerte in cluburi si evenimente private din orase ca Arad, Timisoara, Cluj, Bistrita, Baia Mare, Fagaras, Brasov, Craiova, Pitesti, Constanta si Bucuresti.

Vineri, 2 noiembrie, ii invitam pe impatimitii muzicii rock in Club Doors la un show incendiar marca AC/DC cu trupa The R.O.C.K. Thunderstruck,You Shook Me All Night Long, Highway to hell,Back in Black sau TNT sunt numai cateva dintre melodiile ce se vor auzi in concert.

Evenimentul este programat la ora 22:00, iar pretul unui bilet este de 20 de lei.

Halloween Party in Club Doors!

halloween_party.jpgMai sunt cateva zile pana la una din cele mai distractive sarbatori, Halloween- ul, preluata si de noi de pe continentul american.

Anul acesta Club Doors organizeaza primul sau party de Halloween, Alice in Zombieland. Iubitorii de distractie sunt asteptati cu masti si costume care mai de care mai infricosatoare, accesorii inedite si pregatiti pentru o petrecere de speriat.

Startul il vor da strigoii de la Crossover, cu o repriza de karaoke. Cele mai ingenioase costumatii vor fi recompensate.

Intrarea pentru eveniment este libera. Rezervari se pot face la 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro/rezervari

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii