Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Targul GAUDEAMUS Mamaia s-a deschis!

ro

12 Aug, 2011 22:35 644 Marime text

Joi, 11 august, ora 19.00, a avut loc deschiderea oficială a Târgului de carte GAUDEAMUS Mamaia, eveniment organizat de Radio România, prin echipa GAUDEAMUS, în parteneriat cu Radio Constanţa - Radio Vacanţa.

Cărţi pentru toate gusturile şi vârstele la preţuri de vacanţă, dar şi o mulţime de evenimente culturale, momente muzicale şi proiecţii de film sunt câteva dintre surprizele cu care Târgul GAUDEAMUS îşi aşteaptă publicul pe faleza din faţa studioului Radio Constanţa Radio Vacanţa!

In acest an, Targul GAUDEAMUS Mamaia este spatiu de reflectie in privinta situatiei actuale a Cazinoului din Constanta: in cadrul vernisajului expozitiei "Istoria Cazinoului din Constanta" care a avut loc in prima zi a Targului s-a dat startul unei campanii de sensibilizare a opiniei publice cu privire la reabilitarea rolului de spaţiu in primul rand cultural pe care Cazinoul l-a detinut in viata comunitatii de-a lungul timpului.

Gasiti atasat comunicatul de presa care cuprinde informatii detaliate despre evenimentele şi noutatile Târgului, precum si spicuiri din programul urmatoarelor zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii