Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT a participat la editia a V-a a competitiei "Inovatie si calitate în sectorul public"

ro

30 Jun, 2012 17:29 868 Marime text
Serviciul Public de Impozite si Taxe (SPIT) Constanta a participat cu proiectul "Verifica fisa de înmatriculare auto", la cea de-a V-a editie a competitiei "Inovatie si calitate în sectorul public", derulata în perioada martie - aprilie 2012, de Autoritatea Nationala a Functionarilor Publici (ANFP).

În acest an, competitia a fost structurata pe trei sectiuni, respectiv:

- Responsabilitatea si implicarea institutionala în sprijinul grupurilor sociale vulnerabile;

- Protejarea si promovarea patrimoniului national în colaborare cu societatea civila;

- Implementarea unor mecanisme de comunicare institutionala în slujba cetateanului.

SPIT a participat la ultima sectiune, alaturi de alte 20 de institutii centrale si locale si s-a clasat pe locul 10 în topul preferintelor comitetului de evaluare format din reprezentanti din cadrul universitatilor, mass-media, ONG-urilor cu experienta bogata si rezultate reprezentative.

Aplicatia "Verifica fisa de înmatriculare auto", implementata în anul 2011 de SPIT Constanta, va fi publicata în Ghidul de bune practici care se va fi postat pe site-ul ANFP si va servi drept model pentru alte administratii de profil din România.

SPIT este la cea de-a treia participare la concursul sus mentionat, anul trecut ocupând locul 2 cu lucrarea "Managementul satisfactiei contribuabililor - instrument esential pentru îmbunatatirea continua a calitatii serviciilor", iar în anul 2010, locul 5 cu proiectul "Certificatul de atestare fiscala online".

Director Executiv

Virginia Uzun
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii