Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:32 24 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Siemens Race revine cu cea de-a doua editie Zece bloggeri se vor intrece prin Romania pentru descoperirea solutiilor de dezvoltare urbana sustenabila

ro

09 Apr, 2012 18:40 781 Marime text
  • Alex Mazilu & Razvan Baciu, Alex Negrea & Adrian Ciubotaru, Andrei Crivat & Marius Sescu, Cristina Bazavan & Cristina Chipurici, Dan Dragomir & Razvan Pascu sunt cele cinci echipe de bloggeri implicate in campanie
  • Prima editie a proiectului Siemens Race a fost premiata cu Silver Award for Excellence la Categoria ‘Comunicarea Proiectelor de Mediu' in cadrul competitiei Romanian PR Award din 2011

Bucuresti, 09. 04. 2012: Dupa succesul inregistrat anul trecut, Siemens Romania lanseaza in luna mai cea de-a doua editie a intrecerii bloggerilor pentru descoperirea tehnologiilor de dezvoltare durabila din tara. In cadrul campaniei, cinci echipe de bloggeri vor strabate 13 orase din Romania, parcurgand o distanta de peste 1.500 km.

Prin cea de-a doua editie a proiectului, Siemens isi propune sa readuca in atentia publicului existenta solutiilor compatibile cu mediul inconjurator din marile orase din Romania, implicand cetatenii obisnuiti si autoritatile publice in procesul de constientizare a necesitatii adoptarii acestora din timp pentru un viitor sustenabil. Mixul unic de offline-online pe care campania il ofera va permite publicului sa experimenteze fiecare etapa a traseului alaturi de bloggerii aflati pe teren.

"Ca si anul trecut, Siemens Race 2012 se va realiza exclusiv prin instrumente ce tin de social media. Bloggerii vor putea parcurge traseul offline doar cu ajutorul fanilor din mediul online care vor oferi solutiile necesare rezolvarii probelor din cadrul intrecerii. Insa spre deosebire de prima editie, competitia devine acum mai acerba prin marirea numarului de bloggeri implicati, introducerea de noi probe si extinderea perioadei de timp alocata Race-ului", a declarat Dan Santimbreanu, Head of Corporate Communications Siemens Romania.

"De asemenea, anul acesta bloggerii vor experimenta offline un numar mai mare de tehnologii de dezvoltare sustenabila, traseul fiind complet diferit fata de cel din 2011", a mai spus acesta.

Siemens Race 2012 va implica cinci echipe formate fiecare din cate doi bloggeri: Alex Mazilu & Razvan Baciu, Alex Negrea & Adrian Ciubotaru, Andrei Crivat & Marius Sescu, Cristina Bazavan & Cristina Chipurici, Dan Dragomir & Razvan Pascu. Fiecare echipa isi va realiza propria strategie de promovare si-si va rasplati la final cei mai activi fani de pe durata Race-ului.

"Datele de monitorizare oferite de Zelist au aratat ca anul trecut 400.000 de utilizatori online au urmarit competitia Siemens Race. Ne propunem ca in acest an sa depasim acest rezultat si sa atingem publicuri mult mai nisate intrucat avem mai multe echipe concurente", a mai adaugat Dan Santimbreanu.

Traseul campaniei Siemens Race 2012 va fi realizat in perioada 10-16 mai si va cuprinde 13 orase din Romania. In cadrul fiecarui oras (check point), echipele vor trebuie sa descopere solutia Siemens pentru a putea acumula punctajul necesar castigarii concursului.

Siemens Race este un proiect Siemens Romania, realizat in colaborare cu agentia de Relatii Publice Pi2 PR. Prima editie a proiectului Siemens Race a fost premiata cu Silver Award for Excellence la Categoria ‘Comunicarea Proiectelor de Mediu' in cadrul competitiei Romanian PR Award din 2011.

Competitia Siemens Race poate fi urmarita pe http://www.facebook.com/siemens.race

***

Despre Siemens:

Cu o activitate de peste 100 de ani in Romania, perioada in care a fost sinonima cu realizari tehnice, inovatie, calitate si incredere, Siemens este cea mai mare companie din Romania care detine solutii inovatoare complete in urmatoarele segmente de activitate: Energie, Sanatate, Industrie, Infrastructure & Cities. Siemens are sediul central in Bucuresti si prezenta regională în Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures, Timisoara. Pentru mai multe informatii despre Siemens in Romania, va rugam sa vizitati: www.siemens.ro.

Despre Pi2 PR:

Pi2 [p i : t u]PR este o companie independenta de consultanta in comunicare si marketing infiintata in 2008 de Mirela Pitu. Agentia ofera servicii de marketing & business communication, social media, media relations.

Ti-a placut articolul?

Comentarii