Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sarmalele Reci vor cântă peste două ore la Hard Rock Café

ro

16 May, 2012 19:26 1095 Marime text

Concert despre haosul în care ți-e drag și lehamite să trăiești

Noul album semnat Sarmalele Reci se află la chioșcuri împreună cu Gazeta Sporturilor. Vineri, 18 mai, Sarmalele Reci vor sărbători lansarea acestuia cu concertul "Haos.ro", la Hard Rock Café.

Concertul Haos.ro" va fi unul foarte special pentru că celebrează al optulea album din cariera trupei. De aceea, Sarmalele Reci au pregătit un program pe măsură. Haosul rock va fi temperat de armonia instrumentelor din zona clasică. Invitatele celor cinci rockeri sunt cele patru maestre ale arcușului de la Passione, care - în parte - au colaborat la înregistrarea albumului. Apreciat atât în România, cât și în străinătate, unde a susținut numeroase turnee, cvartetul Passione (Violeta Dumitru, Diana Jipa, Lavinia Catană și Mădălina Penciu) va cânta live împreună cu trupa Sarmalele Reci.

Zoltán András, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Mircea Laszlo Horváth și Vlady Săteanu sunt într-o formă de zile mari și abia așteaptă întâlnirea cu publicul. Setlist-ul conține hiturile Sarmalele Reci, dar și întreg repertoriul de pe noul album, ajungând la o durată de peste două ore. Membrii trupei doresc să ofere publicului un concert special, răsplătind fidelitatea cu care sunt susținuți de 19 ani.

Alături de muzicienii de pe scenă va fi și poetul Florin Dumitrescu, textierul Sarmalelor Reci. El descrie astfel atmosfera concertelor Sarmalele Reci:

"Există momente în care Sarmalele Reci ajung la putere: concertele. Sunt momente de mare intensitate, de trăire maximă, în care universul se dă peste cap și rânduielile se suspendă în fața unei singure legi: bucuria de a trăi, de a fi împreună, de a râde împreună, zeiește. Și asta o spun eu, textierul, care nu performez pe scenă, ci savurez acele momente din public. Tocmai că în acele momente sala și scena cântă împreună, vibrează, respiră împreună. Atunci și acolo suntem laolaltă mai puternici decât Băsescu, Putin și Obama: artiști și spectatori - într-o mare anarhie constituțională. Pe urmă, concertul se termină, fiecare merge acasă, la birou, la strung... Legea cotidiană se reia... dar undeva în noi rămâne setată acea năstrușnicie; rămâne să rodească acel germene de rebeliune și de gândire liberă..."

Biletele s-au pus în vânzare prin Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, online pe www.eventim.ro): http://www.eventim.ro/ro/bilete/sarmalele-reci-lansare-album-bucuresti-hard-rock-cafe-267191/event.html.

Un concert susținut de Rock FM și Gazeta Sporturilor.

Parteneri media: Sunete, Zile și Nopți, Jurnalul Național, Maximum Rock, Metalhead, Bestmusic, Iconcert, Ring, Realitatea.net.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii