Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:43 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rhythm of the Dance - Compania Naţională de Dansuri a Irlandei un show nou, în premieră, la Constanţa

ro

11 Jan, 2012 17:38 528 Marime text

Ritm...mai mult ritm...cel mai bun ritm... pe 18 februarie, la Casa de Cultură

Rhythm of the Dance - Compania Naţională de Dansuri a Irlandei revine în România pentru a treia oară, consecutiv, cu un show cu totul nou! Irlandezii vă invită să descoperiţi un spectacol impecabil de dansuri şi folclor autentic, în premieră. Pregătiţi-vă pentru două ore de extravaganţă, fexibilitate, forţă şi emoţie!
Rhythm of the Dance - sâmbătă, 18 februarie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa - într-o producţie spectaculoasă, care îţi taie respiraţia, o reală celebrare a Irlandei prin cântec, dans şi poveste. Uzând de forme moderne de artă (sonorizare şi lumini impresionante), dans şi muzică live, dar şi de costume strălucitoare, show-ul Rhythm of the Dance aduce trecutul în prezent, păstrând tradiţia paşilor irlandezi, pe care îi prezintă în cel mai modern şi inovator format. Rhythm of the Dance a ridicat, astfel, entertainment-ul irlandez la noi standarde, compania fiind cotată internaţional ca una dintre cele mai populare şi căutate din lume.
Vei fi impresionat, captivat, uluit şi în cele din urmă vei pluti alături de Compania Naţională de Dansuri a Irlandei.
Fii sigur că nu ratezi experienţa Rhythm of the Dance! Sâmbătă, 18 februarie, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. 4,5 milioane de fani din lumea întreagă nu se pot înşela!
Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol. Preţul unui bilet, în funcţie de categorie, este de 100, 150, respectiv 200 de lei.
Spectacolul "Rhythm of the Dance" din Constanţa face parte din turneul naţional pe care Compania Naţională de Dansuri a Irlandei îl va desfăşura în 2012 în România:

12 februarie - Ploieşti, Casa de Cultură a Sindicatelor
13 februarie - Bucureşti, Opera Naţională
14 februarie - Bacău, Teatrul de Vară
15 februarie - Piatra Neamţ, Casa de Cultură a Sindicatelor
16 februarie - Suceava, Casa de Cultură a Sindicatelor
17 februarie - Iaşi, Casa de Cultură a Sindicatelor
18 februarie - Constanţa, Casa de Cultură a Sindicatelor
19 februarie - Bucureşti, Sala Palatului

Ti-a placut articolul?

Comentarii