Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Retrospectiva succeselor la evenimentul AIESEC 2010

ro

15 Dec, 2010 23:19 595 Marime text
Miercuri, 15 Decembrie, incepand cu ora 17:00 La Hotel Ibis din Constanta, va avea loc evenimentul AIESEC 2010. Acest eveniment are ca scop prezentarea activitatilor desfasurate de organizatia AIESEC Constanta in acest an.

La eveniment vor lua parte atat reprezentantii firmelor partenere organizatiei, participantii proiectelor desfasurate de organizatie in acest an,fosti si actuali membrii AIESEC Constanta.

"AIESEC 2010 reprezinta interactiunea oamenilor care anul acesta au lucrat impreuna pentru a crea o societate constanteana mai buna prin activitatile desfasurate, deci as putea spune ca reprezinta intrunirea esentei activitatilor AIESEC si aici ma refer la parteneri ai organizatiei care sustin activitatile noastre, membrii care construiesc zi de zi noi activitati pentru Constanta, fosti membri ai organizatiei care acum au o experienta in spate si sustin activitatile noastre prin idei si foarte important participantii proiectelor organizate de noi fiindca acestia reprezinta impactul pe care il aducem prin intermediul activitatilor create. In cadrul evenimentului vom vorbi si despre ceea ce inseamna leadership in ziua de azi si despre relevanta leadership-ului in societatea de azi." A declarat Valentin Sava - Vicepresedinte Comunicare AIESEC Constanta.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, reunind 40 000 de membri din peste 100 de tari si teritorii. AIESEC reprezinta o platforma dedicata descoperirii si explorarii potentialului de lideri al tinerilor in vederea transformarii acestora in agenti de schimbare ai lumii de maine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii