Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recomandările Radio Vacanţa&AmfostAcolo

ro

12 Sep, 2012 22:12 957 Marime text
Sâmbătă, 15 septembrie, începând cu ora 10.00, Radio Vacanţa şi AmFostAcolo.ro, împreună cu Asociaţia Litoral - Delta Dunării în calitate de co-organizator, vă invită la Hotel MODERN din Mamaia pentru festivitatea de înmanare a Recomandărilor AmFostAcolo pentru anul 2013.

Festivitatea de înmânare a Recomandărilor AmFostAcolo.2011 va avea loc sâmbătă, 15 septembrie, la hotel Modern din Mamaia, după următorul program:

 Ora 10.00 - conferinţa de presă

 Ora 11.00 - decernarea recomandărilor AmFostAcolo & Radio Vacanţa pentru Litoralul Românesc şi Delta Dunării

Pe baza miilor de impresii şi recomandări din diverse destinaţii de pe Litoral şi din Delta Dunării încărcate de turişti pe AmFostAcolo.ro, am selectat cele mai apreciate hoteluri şi pensiuni din aceste destinaţii, ca o recompensă pentru eforturile depuse de administratorii lor şi ca instrument util turiştilor în alegerea destinaţiei de vacanţă pentru anul 2013.

AmFostAcolo.ro şi Radio Vacanţa şi-au propus să evidenţieze şi să recompenseze, anual, cele mai merituoase hoteluri de pe ţărmul românesc al Mării Negre - mai precis cele care au adunat cele mai multe recomandări pozitive din partea clienţilor care şi-au scris impresiile pe AmFostAcolo.ro.

Anul trecut am premiat primele 20 de clasate; anul acesta am extins lista, considerând rezultatul analizei îmbucurător si dătător de speranţă atât pentru turismul autohton, cât şi pentru turistul român - aflat în plin proces de maturizare a culturii şi experienţei turistice. Deasemenea, în 2012 am adăugat şi Delta Dunării pe lista destinaţiilor analizate şi premiate.

(continuare în pagina 2)

Criteriile de selecţie au fost: (1) părerile să fie reprezentative şi actuale - unitatea de cazare respectivă să fi acumulat, până la 3 septembrie anul curent, un număr minim de impresii şi recomandări din sezonul 2012 din partea clienţilor săi - nu au fost luate, de exemplu, în calcul acele unităţi unde existau doar recomandări mai vechi sau care aveau doar 1-2 recomandari în total şi (2) gradul de recomandare general să fie de minim 85%.

Merită subliniat că Radio Vacanţa şi AmFostAcolo.ro nu şi-au propus să determine, prin această iniţiativă, care sunt cele mai bune hoteluri de pe Litoral - veţi regăsi, de exemplu, in lista recomandărilor şi hoteluri de două stele şi pensiuni fără pretenţii de lux. Recomandările AmFostAcolo 2012 recompensează, în fapt, unităţile de cazare care au reuşit sa ofere un raport preţ/calitate optim clientului-turist, determinându-l să recomande această cazare altora şi, foarte probabil, să se gândească la o reîntoarcere.

Recomandarile AmFostAcolo nu garantează o vacanţă perfectă pentru orice turist; un turist client obişnuit al hotelurilor din clasa premium nu trebuie să aleagă un hotel de două stele doar pentru că este recomandat de AmfostAcolo sau pentru că este mai bine poziţionat în clasamentele satisfacţiei turistice.

Pentru o invitaţie de participare, puteţi trimite o solicitare pe adresa cornel.bociort@amfostacolo.ro

Cornel BOCIORT Alexandra BOLDIŞTEANU

www.AmFostAcolo.ro Radio Vacanţa

+40-721.22.56.12 +40749 10 66 44

(continuare în pagina 3)

--

Despre AmFostAcolo.ro

Înfiinţat în 2008, AmFostAcolo.ro este cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza "Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite", AmFostAcolo a reuşit în anii de funcţionare să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de peste 30.000 de membri, o comunitate sufletistă si entuziastă care prin cele aproximativ 35.000 de impresii şi recomandări de călătorie din peste 12.000 de destinaţii distincte contribuie in mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare - completă, detaliată, complexă şi, cel mai important, dezinteresată - a oricărui turist român, indiferent dacă destinaţia despre care se documentează ori pe cale să o aleaga este din România, Turcia, Bulgaria, Grecia sau din Thailanda, Seychelles, Maldives, Argentina etc.

Despre Radio Vacanţa

RADIO VACANŢA a fost şi îşi propune să rămână o oglindă a oportunităţilor pe care le oferă o vacanţă pe litoral şi, de asemenea, să asigure un permanent feed-back între realizatorii de emisiuni şi turişti. De asemenea, în unele situaţii, fiind chiar furnizor de produs turistic de divertisment (organizarea de evenimente estivale, jocuri şi concursuri pe plajă, spectacole etc.)

Aria de difuzare a profgramului, pe frecvenţa de 100,1 FM cuprinde întreg litoralul românesc, de la complexul de tabere Năvodari, din nordul litoralului, până în cel mai sudic punct al acestuia, staţiunile Vama Veche şi 2 Mai, iar pe Internet emisia RADIO VACANŢA poate fi recepţionată în întreaga lume, la adresa www.radiovacanta.ro.

RADIO VACANŢA îşi propune să redevină unul dintre punctele centrale de atracţie ale litoralului, prin specificitatea şi calitatea emisiunilor, fiind expresia elocventă a unui „open radio", deschis permanent către turişti, un adevărat „turn de control" al vacanţei, alternând informaţiile (de sezon şi de interes public) cu oferta proprie de divertisment (spectacole, concursuri, evenimente organizate de RV sau la care RV este partener principal etc.).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii