Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazare, aparitie soc la Carnavalul Mamaia! El s-a costumat in Regele Ludovic al XIV-lea, zis si Regele Soare

ro

26 Aug, 2012 19:23 1710 Marime text
1_1.jpg

Staţiunea Mamaia s-a transformat, sambata seara, în Rio de Janeiro. Astfel, cel mai asteptat eveniment al anului, prima editie a Carnavalului Mamaia 2012, a debutat cu defilarea carelor alegorice ale celor mai importante cluburi din statiune, printre care Crema, Summer Crush, Bellagio, Fratelli etc.

Edilul Constantei, Radu Mazare, organizatorul evenimentului, si-a facut aparitia asa cum ne-a obisnuit de la inceputul verii, costumat ca un personaj de istorie, de aceasta data alegand sa fie Regele Ludovic al XIV, zis si Regele Soare, flancat de 4 fete care i-au stat pe parcursul serii de-a stanga si de-a dreapta. Cele zece care alegorice si-au prezentat fiecare show-ul personalizat in stilul specific al fiecaruia.

1_2.jpgDe departe cel mai impresionant show a fost cel al clubului Summer Crush, care l-a avut invitat special pe Alex Velea si dansatorii sai. Artistul a facut un spectacol de senzatie pentru Clubul Crush, de altfel fiind singurul artist care a fost adus de un club, din cele zece. Summer Crush a ocupat locul doi in top-ul celor mai bune cluburi din Mamaia, dupa clubul Crema care a obtinut locul I, locul trei revenindu-i clubului Princess. Crush a mai primit in cadrul Fashion TV Summer Festival, premiul special pentru cea mai fashion si cu stil plaja din Mamaia.

1_3.jpg„Aşa cum am spus, fiecare club va avea propriul lui car alegoric, fiecare club se va prezenta cu animatoare, cu coregrafie, costumaţii, cu DJ, cu muzica lor şi vom putea participa cu toţii, aşa cum am văzut eu în alte ţări si iata ca din luna mai de cand le-am spus patronilor ca cine va avea car, va avea clubul deschis, iar cine nu, isi va inchide portile,iar dupa cum vedeti acest lucru s-a concretizat. Nu vreau ca la cluburi sau la distracţie, să vină doar cei tineri sau cei neînsuraţi sau cei care se consideră apţi pentru a merge în club. Nu! Vreau să fie o petrecere de bucurie pentru toată lumea. Tin să le mulţumesc deţinătorilor de cluburi, care fac eforturi deosebite, hotelierilor si detinatorilor de plaje si restaurante. A fost, dupa cum vedeti, un eveniment de foarte mare avengură, cu scenă amplă, muzică, lumini, dar cu nişte cheltuieli infime din parteaPrimăriei Constanţa. Am făcut în aşa fel, cum nu se face înRomânia, si am reuşit să punem cap la cap pe toţi cei care cred în turismul românesc şi care cred că poate fi promovat pe această temă" si-a inceput Radu Mazare discursul in fata celor peste 3000 de persoane prezente in fata Casinoului din Mamaia care au urmarit spectacolul si defilarea carelor alegorice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii