Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul primului-ministru Mihai-Razvan Ungureanu in data de 3 aprilie 2012

ro

03 Apr, 2012 23:10 1321 Marime text
Sâmbătă, 31 martie, Atelierul Zânelor si-a redeschis portile în Centrul Comercial Tomis Mall la etajul 3., Timp de doua ore, copii împreună cu părintii lor au participat pe rand la cele 5 ateliere de creatie. Micutii au incondeiat oua, au confectionat felicitari cu iepurasi, au modelat legume din plastilina si figurine din ciocolata sau din turta dulce si au desenat picturi cu tematica pascala.

Ei au fost acompaniati si ajutati de Zanele JCI Constanta iar la final au fost premiati. La editia din aceasta primavara au participat peste 70 de copii si 60 de parinti. Evenimentul a avut si un scop caritabil: Cadourile si banii stransi din taxa de participare vor fi donati copiilor nevoiasi din satele sarace din Dobrogea. Atmosfera a fost intretinuta de Trupa SUFLETEL cu activităti interactive pe tot parcursul atelierelor: facepainting, personaje de poveste, muzica si dans.

Atelierul Zânelor este un eveniment creativ si recreativ, organizat bianual de JCI Constanta Va reamintim ca din suma obtinută din taxa de participare vor fi procurate pachete ce vor fi înmânte cazurilor sociale alese de Zânele JCI Constanta in cadrul evenimentului Umanitara Iepurasului din data de 7 aprilie.

Acolo vor ajunge si toate jucariile donate de copii la Atelierul Zanelor. Parteneri: Centrul Comercial Tomis Mall, Revista IIOI, Forte Games,

Junkers Design, Ferma Stoian, Kids Arena, Sweet Decor, Trupa Sufletel, Crucial Systems & Services
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii