Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:45 21 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program actualizat pentru campionatul interzonal de table

ro

18 Feb, 2012 21:41 798 Marime text

In luna APRILIE 2012 va incepe primul campionat de table organizat in Romania, la care vor participa un numar de 24 echipe impartite in 4 serii, grupate pe orase dupa cum urmeaza.Echipa de baza a fiecarui club va fi alcatuita din cate 15 jucatori care vor fi stabiliti in urma unor CONCURSURI DE SELECTIE care se vor desfasura in perioada 24 feb-23 mar dupa urmatorul program:

Seria 1- MUNTENIA-OLTENIA:Pitesti, Rm.Valcea, Tg.Jiu , Craiova, SLATINA, ALEXANDRIA:

Seria 1

Pitesti vineri 24 feb ora 17

Rm.Valcea sambata 25 feb ora 10

Tg.Jiu sambata 25 feb ora 17

Craiova duminica 26 feb ora 10

SLATINA duminica 26 feb ora 15

ALEXANDRIA luni 27 feb ora 17

Seria 2-MOLDOVA: Buzau, Bacau ,Suceava , Iasi, braila ,galati

Seria 2

Buzau vineri 2 mart ora 17

Bacau sambata 3 mar ora 10

Suceava sambata 3 mar ora 17

Iasi duminica 4 mar ora 10

braila duminica 4 mar ora 17

galati luni 5 mar ora 12

Seria 3- ARDEAL-BANAT:BRASOV,SIBIU,MEDIAS ,CLUJ,TURDA,TIMISOARA

Seria 3

BRASOV vineri 9 mar ora 17

SIBIU sambata 10 mar ora 10

MEDIAS sambata 10 mar ora 17

CLUJ duminica 11 mar ora 10

TURDA duminica 11 mar ora 17

BISTRITA luni 12 mar ora 10

TIMISOARA luni 12 mar ora 17

Seria 4: BUCURESTI: PLOIESTI, GHENCEA, OBOR, GIULESTI,REGIE,CONSTANTA

Seria 4

PLOIESTI vineri 16mar ora 17

GHENCEA sambata 17 mar ora 12

OBOR sambata 17 mar ora 17

GIULESTI duminica 18 mar ora 12

REGIE duminica 18 mar ora 17

CONSTANTA vineri 23 mar ora 12

Concursurile se vor desfasura intr-un restaurant situat in apropierea Clubului de Fotbal din localitatea respectiva. Locatia va fi comunicata in timp util.ATENTIE:in BUCURESTI toate concursurile se vor desfasura la Beraria GIULESTINA situate in incinta stadionului RAPID.

Concurentii se vor prezenta cu 15 minute inainte de ora programata avand asupra lor actul de identitate, un joc de table (sau un joc de table la doi jucatori) si taxa de inscriere de 15lei (din care 5 lei consumatia).

Concursul se va desfasura in sistemul "Invingator la masa" (sau "foc continuu"), dupa cum urmeaza:

1- Concurentii se grupeaza cate 2 in ordinea inscrierii (primul joaca cu al doilea, al treilea cu al patrulea, s.a.m.d.), sau prin tragere la sorti.

2- Dupa ce s-au stabilit perechile de joc se da startul concursului, astfel ca toti concurentii incep sa joace in acelasi moment.

3- Meciul se castiga de catre jucatorul care ajunge primul la 5 linii castigate (nu se joaca la partida).

4- Dupa inceperea concursului, primul jucator care pierde meciul semneaza in fisa de concurs a castigatorului, asteapta pana pierde al doilea concurent si schimba locul cu acesta, invingatorii ramanand la masa la care au jucat.

5- Conditia de calificare este obtinerea a 3 victorii (indiferent de numarul de infrangeri).

6- Primul jucator care insumeaza 3 victorii se prezinta la organizatorii concursului si este feblarat primul calificat, dupa verificarea semnaturilor concurentilor invinsi.

7- Concursul se incheie in momentul in care se califica cel de-al 15-lea concurent.

TOTI JUCATORII CARE DORESC SA PARTICIPE LA CONCURSURILE DE SELECTIE SE VOR INSCRIE PRIN EMAIL(precizand numele,prenumele si un numar de telefon de contatct) clubuldetable62@yahoo.com

Jucatorii calificati se asociaza in cluburi profesioniste de table care vor fi inregistrate juridic si vor constitui LIGA PROFESIONISTA DE TABLE (dupa modelul LPF)

Campionatul interzonal va incepe in luna APRILIE 2012.Echipele din fiecare serie vor juca cate un meci tur si retur.Cele 4 echipe care se vor clasa pe primul loc in seriile respective se vor intilni intr-un turneu final care se va desfasura pe teren neutru(eventual Sinaia sau Predeal). Meciurile se vor juca din 2 in 2 saptamani, de regula sambata de la ora 12.

Programul competitional se va desfasura pe parcursul a 40 saptamani, cu pauze in perioadele 01-iulie -31 aug si 15 dec-15 ian si va cuprinde meciurile de campionat din fiecare zona, meciurile din

Cupa fiecarei zone (Bucuresti, Oltenia, Ardeal, Moldova), turneul final pe echipe si cel final individual, la care vor participa primii 16 jucatori din Clasamentul individual alcatuit pe baza numarului de victorii obtinute de catre fiecare jucator in toate meciurile oficiale.

Regulementul Campionatului Interzonal precum si programul competitional oficial vor fi stabilite de catre Consiliul de conducere al LIGII PROFESIONISTE DE TABLE.

Lector univ. Ion BARBU CIUTACU

RELATII

www.hapita.net

Ti-a placut articolul?

Comentarii