Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ProFM sarbatoreste 17 ani

ro

14 Apr, 2010 12:03 2262 Marime text
logo-17-ani-de-profm_0004_des1.jpgJoi, 15 aprilie, ProFM aniverseaza 17 ani. Sub deviza "E ziua ProFM si facem ce vrem!", DJ-ii au pregatit deja un plan de bataie imbatabil. Studioul ProFM se va umple de artisti care mai de care, Voltaj, Marius Moga, Puya sau Alex Velea, pregatiti cu super hit-uri pentru o asemenea aniversare, vedete care vin sa-si trimita urarile in eter, iar DJ-ii ProFM vor imparti in stanga si-n dreapta cadouri.

img_3974_des2.jpgimg_3823_des3.jpgPentru ca pe 15 aprilie toata lumea are liber la distractie, Sara si Vintila vor da "Alarma" cat e ziua de lunga. Cei doi DJ sunt hotarati sa-si faca de cap si la TV, nu doar la radio. Asadar, surprizele se vor tine lant, iar cei doi vor invada studiourile emisiunilor atunci cand telespectatorii se asteapta mai putin. "Pentru ca "E ziua ProFM si facem ce vrem", am conceput cu Sara o intreaga strategie. Tot ce pot sa va spun e ca pe 15 aprilie avem multa treaba. Sarabatorim 17 ani de ProFM, iar noi sarbatorim nu gluma!" a declarat George Vintila.

ProFM a fost lansat in 1993. De 17 ani, ProFM este mai mult decat un radio, este un stil de viata. De 17 ani, ProFM este acolo unde sunt si ascultatorii lui: pe net prin ProFM Live Streams, in licee prin ProFM'sCOOL, in campusuri prin ProFM Campus si in mall-uri prin ProFM Mall. Ora de ora, in Fabrica de Hit-uri se lucreaza pentru ca ascultatorii sa aiba zile care suna bine. Pentru ca radio inseamna ProFM!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii