Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:53 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiu Internatioal EBIKO

ro

17 May, 2012 22:32 721 Marime text

Elevii Scolii Spectrum Constanta (Casapu Andreas, Ibraim Yasin si Iliescu Nicolas - clasa a 6-a A) au reprezentat Romania la Olimpiada Internationala EBIKO editia a 8 -a din Ankara la Categoria Cerecetare-Inventii (Hardware-Robotics) cu proiectul "Space Settler" unde au obtinut Medalia de Argint. Elevii scolii noastre au fost pregatiti de prof. Memet Eden.

Olimpiada a reunit 6342 de participanti din 49 de tari. Din 7550 de proiecte au reusit sa ramana in finala doar 110 proiecte.

Olimpiada EBIKO face parte din cele mai puternice competitii din domeniul Infomaticii. Ea are ca menire incurajarea micilor inventatori din gimnaziu si liceu in domeniul Informaticii. Cativa din sponsorii care sprijina acest concurs sunt : Intel, Oracle, Adobe, Turkcell, Vodafone etc.

Acest premiu se adauga celorlalte premii nationale si internationale pe care elevii nostri le-au obtinut si in anul acesta scolar, ceea ce face din scoala noastra o scoala de elita a Constantei. Pe site-ul nostru constanta.spectrum.ro la categoria Premii sunt enumerate toate succesele elevilor nostri.

Felicitari elevilor castigatori si cadrului didactic indrumator!

Consilier imagine, Director,

Georgiana Bordei Adriana Elabed

Ti-a placut articolul?

Comentarii