Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră locală O firmă clujeană aduce pe piața noastră serviciile business de la Google

ro

18 Jul, 2012 22:02 1071 Marime text

24Cloud, divizie a companiei clujene KL SOFTWARE, a adus în premieră pe piața transilvaneană soluțiile pentru companii oferite de gigantul american Google: Google Apps for Business. De asemenea, compania clujeană oferă consultanță, implementare, training și servicii de întreținere pentru toate companiile care optează pentru noile servicii Google.

Google Apps for Business sunt o suită de aplicații disponibile oricând, de oriunde, care cresc productivitatea angajaților și usurează lucrul colaborativ. Soluțiile oferite în premieră de firma clujeană gestionează email-urile, întâlnirile, ședințele, documentele și ușureaza astfel comunicarea și colaborarea echipelor.

"Oricând este vorba de e-mail-uri, meeting-uri, documente, totul este colaborativ și accesibil imediat și de oriunde, indiferent de dispozitiv. Aș putea să fiu într-o întâlnire și să-i dau OK-ul unui coleg pe un draft de contract direct de pe telefon. Aș putea să fac o poza unei chitanțe, iar contabila mea ar avea acces la ea în câteva secunde. Chiar și atunci când cineva mă invită la o ședinta, sunt automat notificat printr-un SMS pe telefon", a declarat Emil Ștețco, directorul diviziei 24Cloud.

Soluțiile în cloud sunt mai ieftine decât cele oferite de o infrastructură IT clasică. Angajații care au acces la astfel de soluții le folosesc cu mai mare usurință, colaborează mai ușor între ei și sunt mai productivi. Prin urmare, companiile care utilizează soluții în cloud sunt mai eficiente și au cheltuieli mai mici decât cele care aleg să folosească în continuare soluțiile IT clasice.

"Migrarea infrastructurii de comunicare și colaborare aduce reduceri de costuri de până la 70%. Acestea sunt reduceri concrete legate de mentenanța infrastructurii IT și eliminarea majorității costurilor cu licențe software, Microsoft Office sau licențe pentru sistemele de operare", a declarat Ștețco.

4 milioane de companii la nivel mondial utilizau platforma Google Apps for Business în toamna anului 2011, conform datelor publicate de compania americană Google. În acelasi timp, 4.000 de noi companii din lume adoptă zilnic noile servicii. Printre corporațiile care folosesc deja Google Apps for Business se numară Jaguar Land Rover, KLM, Roche și National Geographic.

24Cloud, divizia de servicii cloud a KL SOFTWARE, Resseler Autorizat Google Apps for Business, comercializează soluțiile Google pe baza de abonament lunar sau anual și ofera training, consultanță și întreținere pentru toți clienții săi.

"Google este compania cu cea mai mare experiență în Cloud Computing, cea mai bună infrastructură Cloud și cel mai bun istoric referitor la stabilitatea și securitatea platformelor Cloud. Stabilitatea Google Apps for Business este garantată la 99.9998%, iar certificările ISO 27001, SSAE 16 / ISAE 3402 / SAS 70 si FISMA arată seriozitatea și deschiderea cu care Google abordează asigurarea securității datelor pe platforma Google Apps for Business", a precizat Ștețco.

Tehnologiile Google Apps for Business sunt: Mail, Drive, Calendar, Groups, Sites.

Printre avantajele utilizării acestor servicii, se numără:

● centralizarea tuturor documentelor și întâlnirilor companiei în cloud

● restricționarea accesului la documente pe diferite nivele de acces

● lucrul colaborativ cu documentele companiei

● acces la istoricul modificărilor asupra documentelor

● acces securizat la documente, email, calendar, întâlniri de oriunde și de pe orice dispozitiv (calculator, laptop, tabletă sau telefon).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii