Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră "Iubitul meu... Leonard" - Miercuri, 13 iunie, la Garage club & lounge

ro

07 Jun, 2012 22:34 1152 Marime text

Seria spectacolelor de teatru independent continuă la Garage club & lounge (strada George Enescu nr. 25), cu o premieră: "Iubitul meu... Leonard".

Spectacolul este inspirat de viața și personalitatea muzicianului-poet, Leonard Cohen.

Echipa Diana Giubernea-Mona Gavrilaș vin în fața publicului cu un spectacol intim și personal.

După aproape 300 de reprezentații în șapte ani cu "Monoloagele vaginului", un spectacol care a intrigat, a stârnit ropote de aplauze, cronici favorabile și premii la festivalurile de teatru, regizoarea Mona Gavrilaș și actrița Diana Giubernea pornesc în explorarea lumii secrete a lui Leonard Cohen, încercând să reconstituie prin muzică și poezie viața și personalitatea unui artist iubit de întreaga lume, misterios și generos cu trăirile sale interioare, în același timp.

Călătoria pornește de la maturitate și derulează înapoi firul destinului, până în momentul nașterii copilului Leonard. Iubirile, căutările, drumurile și frământările lui Cohen sunt reconstituite prin scrierile și muzica sa, într-o succesiune invers cronologică.

Opera lui Leonard Cohen surprinde cu interminabila căutare a sufletului prin mijloace contradictorii, care amestecă subtilul cu tandrețea, dulcele cu amarul, fericirea cu tristețea. De asemenea, Leonard este un luptător, neînfricat, pe alocuri acuzator, un combatant politic care este dispus să protejeze lumea întreagă de rău.

Un periplu prin labirintul trăirilor intense și contradictorii, „Iubitul meu... Leonard" este un spectacol care bucură și îndeamnă la introspecție, care ne face mai puternici, dar și mai sensibili, mai deschiși și mai atenți la lumea din jur și dinăuntru.

"Iubitul meu... Leonard" are premiera joi, 13 iunie la Garage club & lounge. Accesul în sala se face de la ora 20.00, iar spectacolul va începe la ora 21.00, după această oră accesul în sală nemaifiind permis.

Biletele sunt disponibile în Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și online pe www.eventim.ro): http://www.eventim.ro/ro/bilete/iubitul-meuleonard-bucuresti-garage-club-lounge-269973/event.html#.

Facebook: https://www.facebook.com/GalaTeatru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii