Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plata facturilor RCS & RDS - online, direct de pe site-ul companiei

ro

02 Aug, 2010 22:27 24420 Marime text
Plată online a facturilor - direct pe web-site-ul www.rcs-rds.ro sau din „Contul meu Digi", cu comision 0 (zero)

 

Începând cu data de 1 august 2010, RCS & RDS împreună cu Banca Comercială Română pun la dispoziţia clienţilor companiei cea mai modernă şi mai rapidă modalitate de plată a facturilor pentru serviciile contractate. Abonaţii RCS & RDS pot plăti on-line facturile cu orice card bancar VISA sau Mastercard valid, prin simpla accesare a website-ului www.rcs-rds.ro. Plata poate fi efectuată rapid, direct de pe www.rcs-rds.ro, prin furnizarea unui număr minim de informaţii: a codului client şi a numărului de factură.

Abonaţii companiei, atât persoane fizice cât şi juridice, au însă la dispoziţie o variantă de plată online cu multiple avantaje importante, în cazul în care îşi crează un cont personal prin înregistrare în secţiunea ,,Contul meu Digi" (https://digicare.rcs-rds.ro/login.php). Ei pot accesa serviciul în mod individual, cu ajutorul unui username şi a unei parole şi primesc printr-un e-mail confirmarea faptului că RCS & RDS a înregistrat plata, la scurt timp după efectuarea acesteia. În plus, după prima utilizare, clientul nu mai are nevoie nici de numărul de factură pentru plată, acesta fiind deja înregistrat în contul abonatului. Tot în ,,Contul meu Digi" clientul companiei are posibilitatea vizualizării istoricului facturilor şi a serviciilor contractate, precum şi a vizualizării listei detaliate a convorbirilor telefonice din cadrul abonamentelor Digi Tel şi Digi Mobil.

Indiferent de modalitatea de plată - direct din site sau din contul personal - abonatul RCS & RDS dispune la maxim de beneficiile acestui serviciu rapid de plată a facturii: comisionul de 0 (zero) lei, disponibilitatea 24 de ore din 24 a serviciului, scurtarea substanţială a timpului alocat efectuării plăţii şi accesul permanent la aplicaţie, indiferent de locaţia şi ora accesării. Totodată aplicaţia utilizează una dintre cele mai sigure platforme de plăţi on-line, auditată şi certificată de consorţiul VISA şi Mastercard, astfel încât toate tranzacţiile sunt confidenţiale şi protejate.

Compania a implementat acest sistem modern de plată în urma parteneriatului cu Banca Comercială Română Erste şi EuroPayment Services, care au pus la dispoziţie RCS & RDS serviciul BCR - EuPlătesc. BCR - EuPlătesc este o soluţie completă pentru acceptarea diverselor tipuri de carduri emise sub siglele VISA, VISA Electron, MasterCard şi Maestro emise în ţară sau în străinătate, care respectă toate măsurile de securitate impuse de către RCS & RDS.

RCS & RDS completează, cu acest nou serviciu, variata gamă de modalităţi de plată puse la dispoziţia clienţilor săi. Clienţii companiei mai pot plăti facturile: online, prin sistemele de Home Banking şi Internet Banking ale băncilor partenere, prin numerar, virament bancar, ATM-urile, bancomatele şi ghişeele băncilor partenere, precum şi în oricare dintre punctele de prezenţă RCS & RDS.

******

RCS & RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.

RCS & RDS este o companie modernă, cu o experienţă de 15 ani în furnizarea soluţiilor de telecomunicaţii. Operatorul de telecomunicaţii are 6500 angajaţi şi dispune de un număr de peste 200 puncte de prezenţă la nivelul întregii ţări. RCS & RDS este totodată unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii şi în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia şi Serbia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stoichin Dorina 19 Jan, 2018 09:20 Plata fact. curenta