Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 35 de participanti la Primul Recital de Tenis din Romania

ro

04 Aug, 2011 16:53 1109 Marime text

instantaneu_tribuna.jpg„As vrea ca peste cativa ani sa inaugurez Fanclubul Mara&Sergiu in Tulcea", i-a incurajat pe tinerii tenismeni dl. George Turlica, un impatimit al sportului alb.

37 de jucatori si peste 200 de spectatori au luat parte la evenimentul umanitar-sportiv „Ajuta-i sa devina campioni", organizat duminica de Asociatia Non Profit Sport Pentru Sanatate la Tenis Club Neptun din Mamaia. Cu totii au primit premii oferite de ASPS si partenerii acesteia, constand in ochelari de soare, tuns gratis/ frizura gratuita la un salon pentru intrega familie, servicii veterinare si hrana pentru animale, vouchere de cadouri Feng Shui, spalarea masinii gratis, apa, bere si diplome. interviu_mara.jpgDar, cel mai important, au castigat cateva ore de sport si sanatate, in compania a doi viitori campioni internationali la tenis de camp: Oprea Mara, de 12 ani, legitimata la Clubul Sportiv LPS - CSS Nicolae Rotaru, din Constanta si Medesan Sergiu, 11 ani, legitimat la acelasi club.

interviu_radu_andrei.jpgDesi nu au mai mult de 12 ani, Mara si Sergiu au dat dovada de seriozitate in teren, jucand cu entuziasm si ardoare fiecare minge. Sergiu a parasit terenul neinvins de participantii cu varste cuprinse intre 12 di 70 de ani. Cu banii „munciti" pe zgura si-a achizitionat perechea de adidasi dorita, intelegand cu aceasta ocazie cat de important este sa-ti castigi painea prin munca si efort.

mara_sergiu_si_radu.jpg„Sunt mandru ca am participat la renasterea unor campioni", ne-a declarat Alexandru Popa, un tanar ambitios, neinvins de cateva luni bune intr-un circuit de tenis amator, care a venit tocmai din Bucuresti pentru a schimba o minge si a-i sustine pe micii sportivi.

Acuzand probleme fizice, Mara a avut puterea de a termina recitalul maraton de peste 6 ore si de a-si indeplini un vis: a jucat intr-un cadru oficial/ organizat inpotriva sorei ei, cea care i-a pus racheta in mana si careia ii este recunoscatoare ca s-a apucat de tenis.

premiere_cupe.jpgSuma colectata nu conteaza, fiecare participant demonstand ca are o inima de campion. Este mare daca ne gandim ca a fost obtinuta „part-tine", omul obisnuit/ de rand muncind 1 luna intreaga pentru mai putin. Dar foarte mica pentru nevoile unui jucator de tenis. „Rolul acestei actiuni este de a sensibiliza opinia publica, sponsorii, nu numai iubitorii de tenis, care astazi au raspuns in numar neasteptat de mare chemarii noastre, ca pe viitor sa se implice mai mult in sport si sa ajute juniorii romani pentru a obtine si performante internationale. Scopul acestui recital de tenis este/a fost de a-i motiva, incuraja si sustine pe acesti copii minunati.", ne-a declarat Radu Andrei, Presedintele Asociatiei Non-Profit Sport Pentru Sanatate.

Sursa: www.sportpentrusanatate.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii