Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oana Lis - "Virginitatea a fost singura mea avere"

ro

10 Nov, 2012 16:39 1433 Marime text

Deși trece printr-o perioadă în care nu mai poartă verigheta, Oana Lis iși amintește cu emoție de începuturile relației ei cu fostul primar al Capitalei.

Invitata Mariei Simion la "Showbiz Report - Nuntă de vedetă", Oana Lis a dezvăluit telespectatorilor Antena 2 că înainte să îl cunoască pe Viorel, cu 14 ani în urmă, viața ei curgea pe un alt făgaș: "Îmi doream să ajung profesoară, iar viața mea era cu totul altfel. Dacă mi-ar fi spus cineva că voi ramane cu el, nu l-aș fi crezut", a povestit Oana.

Deși cei doi nu au intenționat să-și pună pirostriile, mergând pe ideea că "iubirea contează mai mult decât niște acte", Oana a recunoscut că ea a fost cea care i-a propus să se căsătorească, după ce mai mulți prezentatori de televiziune le sugeraseră acest lucru: "Mai mult eu l-am cerut pe el. Viorel era foarte emoționat și se gândea la ce va spune lumea că se căsătorește la vârsta lui", a mărturisit ea.

Niciodată nu s-a ferit să spună că nu provine dintr-o familie avută, acum însă, doamna Lis e fericită că a avut o nuntă frumoasă: "În familia noastră, femeile nu au avut o astfel de nuntă, mă bucur că am spart gheața. Viorel a fost primul meu bărbat, iar virginitatea a fost singura mea avere", a mai spus Oana Lis.

Oana Lis și-a făcut și un top al nunților frumoase la care a participat, însă ce poziție ocupă propria-i petrecere în acest clasament, puteți afla la "Showbiz Report - Nuntă de vedetă", duminică seara, la Antena 2, începând cu ora 18:00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii