Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Multe premii şi bucurie la finalul Cupei „E.ON - Kinder 2011"

ro

05 Sep, 2011 00:18 1710 Marime text

faza_de_poarta_fierbinte.jpgDupă 4 zile de spectacol de fotbal în care s-au disputat 317 meciuri, cele mai bune echipe şi cei mai buni juniori şi-au adjudecat 5 trofee "Cupa E.ON Kinder", 20 de premii pentru echipe şi 15 premii individuale. Cupa E.ON Kinder a fost adjudecată la această ediţie de Şcoala de fotbal Dănuţ Coman Piteşti (Grupa 2004), Academia Gheorghe Hagi (Grupele 2003 şi 2002), FC Electrica Timişoara (Grupa 2001) şi Oţelul Galaţi (Grupa 2000).

Astăzi, 04 septembrie, a fost ultima zi a turneului "Cupa E.ON - Kinder 2011", competiţie în care s-au confruntat 101 echipe grupate pe 5 grupe de vârstă.

pasa_filtranta.jpgDupă disputarea finalelor, în cadrul festivităţii de premiere desfăşurate la Complexul Apollo din Sângeorgiu de Mureş, merituoşii învingători au intrat în posesia Cupei E.ON Kinder, în atmosfera creată de imnul campionilor.

Prezent la festivitatea de premiere, dl. Dragoş Bărbulescu, Director General al E.ON Servicii, a declarat: „Suntem convinşi că pentru copii aceste zile de regal fotbalistic de la Târgu Mureş au însemnat foarte mult, fiind înainte de toate o ocazie de a se bucura de jocul de fotbal. Dincolo de emoţiile trăite, dincolo de performanţe şi de clasamente, cel mai important câştig a fost participarea la această competiţie, experienţă pe care suntem siguri că vor dori să o repete. La fel şi noi, Grupul E.ON, dorim să le oferim în continuare posibilitatea de a se bucura de fotbal şi vom continua să susţinem Cupa E.ON Kinder, angajamentul nostru în acest sens fiind parte a responsabilităţii corporatiste pe care E.ON şi-a asumat-o faţă de tânăra generaţie. Îi felicităm pe toţi tinerii jucători pentru spectacolul oferit şi, totodată, pe cei care au contribuit la reuşita acestei ediţii a Cupei E.ON Kinder".

si_totusi_penaltiul_a_fost_ratat_exposure.jpg"Turneul de la Târgu Mureş este din ce în ce mai bun, atât din punctul de vedere al prestaţiei echipelor participante şi al numărului acestora, dar şi în ceea ce priveşte organizarea. La categoria de vârstă la care am participat au fost multe echipe bune, iar locul pe care l-am ocupat ne dovedeşte faptul că nu am venit degeaba. Copii au fost foarte bucuroşi de rezultatul obţinut, la 9 ani contează foarte mult o medalie", a declarat Dl. Florin Constantin, antrenorul echipei „Academiei Hagi", categoria de vârstă 2002.

invingatorii_primesc_cupa_eon-kinder_2011.jpg"Parteneriatul cu E.ON, început în anul 2004, pentru organizarea Cupei E.ON Kinder ne-a responsabilizat şi ne obligă ca pe viitor să obţinem rezultate tot mai bune. Astfel, sprijinul acordat de E.ON poate fi răsplătit prin integrarea în mişcarea sportivă a unui număr tot mai mare de copii", a declarat dl. Pop Lupu Coriolan, preşedintele ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş.

Şi în acest an, festivitatea de premiere a fost plină de bucurie, fiind decernate un număr mare de premii constând în cupe, medalii, echipamente de fotbal, mingi şi tricouri. Totodată, toţi participanţii - copii, antrenori şi părinţi - au primit câte un tricou oficial al competiţiei şi diplomă de participare.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii