Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minge pentru toți!

ro

10 Feb, 2011 23:17 565 Marime text

Aproape 1000 de copii și tineri se pot bucura în aceste zile de coletul cadou cu mingea oferită de Fundația pentru Comunitate și MOL România. Mingile de fotbal și de baschet au fost trimise acelor tineri și copii care au aplicat la Programul de Promovare a Talentelor - Pot ajuta? precum și acelor organizații non profit, care au trimis un dosar de solicitare în cadrul Programului MOL pentru Sănătatea Copiilor. Au beneficiat de acest cadou atât câștigătorii celor două programe cât și cei care nu au obținut sponsorizări.

"În ciuda condițiilor economice nefavorabile MOL România a reușit să acorde o sumă mai mare programelor sale de responsabilitate socială în 2010 decât suma din anul 2009. A crescut însă și numărul solicitărilor. De aceea ne-am gândit să facem o surpriză plăcută și acelora, care au aplicat la programele finanțate de noi, dar nu au obținut sponsorizare" - a declarat Szabolcs Ferencz, directorul executiv MOL România.

Solicitanții celor două programe au primit de crăciun o scrisoare în care au fost întrebați dacă doresc mingea cadou, și li s-a cerut actualizarea adresei de corespondență. Au fost trimise mingi către toții care au răspuns acestei solicitări. "Printre aplicanții la programele noastre avem și copii cu vârste între 8-14 ani, care nu au carte de identitate. A fost nevoie deci să cerem într-o scrisoare numele și adresa unei persoane, care poate prelua coletul poștal cu mingea" - a declarat Árpád Gazda, președintele Fundației pentru Comunitate.

Prin programele Pot ajuta? - MOL - Program de Promovare a Talentelor, și Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor organizate de Fundația pentru Comunitate și finanțate de MOL România în anul 2010 s-au plătit sponsorizări în valoare totală de 542.000 RON.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii