Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:03 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maritimo Shopping Center, de un an alături de constănţeni!

ro

24 Oct, 2012 23:35 590 Marime text

În weekend-ul 26 - 28 octombrie, Maritimo Shopping Center împlineşte un an de când şi-a deschis porţile pentru constănţeni. În acest an, milioane de vizitatori ne-au trecut pragul obisnuiti fiind ca Maritimo sa găzduiasca in fiecare weekend câte un eveniment. Cine a fost alături de noi a făcut sport, a învăţat cum să se comporte şi ce să mănânce pentru a fi sănătos, a văzut filme în premieră, a participat la curse de maşini şi saloane auto, a admirat cele mai frumoase fotomodele în prezentări de modă, a făcut shopping, profitând de cele mai tari oferte de sezon în magazinele din Maritimo, a participat la concerte incendiare, susţinute de cei mai în vogă artişti ai momentului. Cei mici, alături de părinţi şi bunici, au avut parte de "tratament special", multe evenimente fiind dedicate exclusiv lor. "Aşa cum v-am promis, încă de la deschidere, Maritimo Shopping Center depăşeşte cu mult definiţia unui centru comercial, fiind un actor extrem de dinamic pe scena socială din Constanţa. Maritimo v-a oferit, încă de la începutul anului, în fiecare weekend, nenumărate evenimente, premii şi surprize, v-a provocat să faceţi sport, indiferent de vârstă, şi să aveţi grijă de sănătate. Continuăm în aceeaşi linie, clienţii noştri putându-şi programa, fără să stea pe gânduri, în fiecare weekend, o vizită la Maritimo.", a declarat directorul Maritimo Shopping Center, Marius Rădulescu.

Aşadar, după un an minunat petrecut alături şi în slujba dumneavoastră, Maritimo vine, de ziua sa, cu o nouă promisiune: un weekend întreg, plin de evenimente!

Vineri, 26 octombrie, pe parcursul întregii zile, Maritimo organizează evenimente pentru copii: ateliere de creaţie, face-painting, jocuri interactive, poveşti, ultimele noutăţi în materie de... joacă, etc.

Sâmbătă, după o zi întreagă plină de surprize, vă oferim, cu începere de la ora 19.00, un superconcert, invitata de onoare fiind Andreea Bălan. În deschidere ne vor încânta "Word of Sands", o trupă tânără dar deja cunoscută în regiune şi nu numai şi nu in ultimul rând şcoala de dans Pro Dance va oferi o reprezentaţie de zile mari.

Duminică este imposibil să lipsiţi de la Maritimo! Vă întâmpinăm cu un spectacol plin de suspans şi magie, marca maestrul Emiliano, unul dintre cei mai talentaţi magicieni din România, cu un moment artistic oferit de Pro Dance şi cu un supershow marca Horia Brenciu, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. În deschiderea concertului lui Horia Brenciu, în jurul orei 18.00, vizitatorii Maritimo Shopping Center vor fi invitaţi, în cadrul unui moment festiv, să aprindă, alături de organizatori, 1.000 de lampioane şi să participe la tragerea la sorţi unde va fi oferit marele şi mult aşteptatul premiu, un Fiat 500 care se află "parcat" în incinta Maritimo.

Despre Maritimo

Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group în România

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România. Further information under: www.immofinanz.com.

Ti-a placut articolul?

Comentarii