Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâmpină Valentine's Day cu o nouă promoție la abonamentele COSMOTE

ro

11 Feb, 2013 14:24 963 Marime text

Bucureşti, 11 februarie 2013

Valentine's Day reprezintă acel moment din an când oamenii fac şi mai multe surprize celor dragi, pentru a le reaminti cât de mult ţin la ei. COSMOTE România întâmpină acestă sărbătoare prin lansarea unei noi oferte promoţionale în magazinele Germanos, care combină telefoane mobile şi minute gratuite sub forma unui cadou, pentru a aduce oamenii şi mai aproape, prin intermediul telefoniei mobile.

Astfel, clienţii COSMOTE care achiziționează un abonament nou, pe 24 de luni, dintr-un magazin Germanos, vor primi gratuit un telefon mobil alături de o cartelă cu o extraopţiune ce oferă mii de minute şi SMS-uri în rețea gratuit, pentru a vorbi ore întregi cu cei dragi, fără a-și face griji legate de costuri.

Clienții care activează într-unul dintre magazinele Germanos un plan tarifar cuprins între 10 şi 24,99 euro/lună (fără TVA) vor primi un Samsung E1200, în timp ce pentru activarea unui abonament ce depăşeşte 25 euro/lună aceștia vor primi un Samsung E2121 care poate fi oferit cadou celor dragi. În plus, telefonul este însoțit de o cartelă preplătită cu extraopţiunea 2000 VIBE oferită gratuit pentru o lună de la momentul activării, pentru se bucura 2000 de minute şi 2000 de SMS-uri în rețea. Oferta este valabilă până pe 15 martie.

De asemenea, pentru a extinde sărbătoarea dragostei, toţi clienţii care activează sau reînnoiesc un abonament pentru 12 sau 24 de luni până pe 31 martie, în oricare magazin COSMOTE sau partener, vor primi gratuit o cartelă cu extraopţiunea 2000 VIBE, oferită gratuit pentru o lună de la momentul activării, pentru a păstra legătura cu cei pe care îi iubesc şi a le șopti vorbe calde.

Extraopţiunea 2000 VIBE poate fi activată prin trimiterea unui SMS la 999 de pe numărul abonatului, cu numărul cartelei prepaid, până pe 30 aprilie 2013.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.cosmote.ro.

***

COSMOTE România avea aproximativ 6,4 milioane de clienţi la 30 septembrie 2012. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii