Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imopedia.ro lanseaza "Regata Imobiliara"- un nou concept de targ in dubla formula, in teren si on-line

ro

26 Jun, 2010 19:17 1149 Marime text

"Mai mult decât imobiliare" este ceea ce v-am promis şi ne ţinem în continuare de acest angajament! Imopedia.ro vă invită la o nouă provocare, un altfel de eveniment imobiliar unde am pregătit o mulţime de surprize: case, yachturi şi maşini de lux.

Vă aşteptăm aşadar în perioada 5-8 august 2010, în Mamaia, pe plaja de lângă Hotelul Rex, să participaţi la "Regata Imobiliară", un târg imobiliar cu totul ieşit din comun organizat în parteneriat cu Primăria Constanţa.

Elementul inedit în peisajul evenimentelor imobiliare româneşti va fi dubla prezentare a târgului de la malul mării. Cei care nu vor putea ajunge în Mamaia, dar sunt interesaţi de tot ceea ce aduce nou "Regata Imobiliară", trebuie să reţină că în paralel cu târgul de pe plajă se va desfăşura varianta virtuală a expoziţiei. Toate informaţiile necesare vor putea fi consultate pe www.imopedia.ro.

Astfel, nu doar turiştii aflaţi pe litoral se vor putea bucura de ofertele expozanţilor, ci şi cei care vor rămâne în faţa calculatoarelor pentru consultarea în timp real a celor mai noi oferte imobiliare prezentate în cadrul târgului imobiliar "Regata Imobiliară".

La evenimentul organizat de Imopedia.ro vor participa agenţii imobiliare şi dezvoltatori imobiliari veniţi din toată ţara şi din străinătate, dar şi reprezentanţi din domeniile conexe. Nu vor lipsi din oferta târgului companiile cu oferte de materiale de construcţii şi nici cele pentru amenajări interioare. Totodată, cei interesaţi vor putea cere sfaturi reprezentanţilor instituţiilor financiare prezente la eveniment.

Imopedia îşi propune ca prin organizarea "Regatei Imobiliare" la malul mării, conceptul clasic de târg imobiliar să se transforme într-un prilej de interacţiune între potenţialii cumpărători şi expozanţi într-un cadru plăcut.

Pentru Expoziţia Auto Premium vor fi alocaţi 500 mp, iar 2500 mp de plajă vor aparţine agenţiilor imobiliare şi dezvoltatorilor imobiliari din România şi din străinătate.

<<"Regata Imobiliară" propune un concept inedit de eveniment, prin prezenţa în spaţiul expoziţional (3000 mp) a jucătorilor importanţi din diferite sectoare de business din România, în completarea ofertelor imobiliare cu care şi-au obişnuit vizitatorii târgurile tradiţionale de profil. Scopul acestui târg este unul de business networking, într-un spaţiu neconvenţional şi într-o atmosfera destinsă, specifică sezonului estival. Asemenea proiectelor precedente, Imopedia.ro îşi asumă în continuare rolul de portavoce în piaţa imobiliară >> declară Răzvan Muntean, Manager General Imopedia.ro

Programul târgului va include următoarele momente cheie:

Joi, 5 August:

Conferinţa de presă

Speakeri:

Radu Mazăre - Primarul oraşului Constanţa

Răzvan Muntean - Director general IMOPEDIA.ro

Dana Săvuică - vector de imagine Colina Marei

Robert Ambrozie - Director general Blue Marine Yachts

Târg imobiliar şi Expoziţie Auto Premium

Media Lounge - acces pe bază de invitaţie

Vineri, 6 August:

Târg Imobiliar şi Expoziţie Auto Premium

Media Lounge - acces pe bază de invitaţie

Business lounge - acces pe bază de invitaţie

Petrecere - gazdă Dana Săvuică

Sâmbătă, 7 August:

Concurs de yacht-uri, organizat pe Marea Neagră în parteneriat cu Blue Marine Yachts

Târg Imobiliar şi Expoziţie Auto Premium

Media Lounge

Gala "Regata Imobiliară"

Gazdă Dana Săvuică

Duminică, 8 August:

Târg imobiliar şi Expoziţie Auto Premium

Desemnarea câştigătorului Tombola "Regata Imobiliară" - curs de yachting oferit de Blue Marine Yachts

Premii surpriză din partea sponsorilor evenimentului

Estimăm că 15.000 de vizitatori vor trece pragul târgului organizat pe plaja de lângă Hotelul Rex, iar alţi circa 50.000 de vizitatori vor consulta on-line ofertele prezentate în cadrul târgului "Regata Imobiliară".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii