Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gina Pistol - Marilyn Monroe pentru baietii de la Animal X!

ro

18 May, 2012 22:07 1222 Marime text

Trupa Animal X a sarbatorit aseara 13 ani de la infiintare in clubul Tribute. Invitata speciala a serii a fost frumoasa vedeta Gina Pistol, care a urcat pe scena alaturi de cei cinci membrii ai trupei pentru a le canta acestora "Happy Birthday". Momentul a fost unul emotionant, atat pentru baietii de la Animal X, cat si pentru fanii lor prezenti in numar destul de mare la concertul aniversar. "Am crescut cu muzica voastra, acum cativa ani eram indragostita de unul dintre voi, nu spun de cine!", a marturisit Ginuta, plina de entuziasm! Oare la cine credeti ca se referea?

Fostul membru al trupei Animal X, Alexandru Salaman, mai precis Soparla, a ramas in relatii bune cu fostii colegi de trupa, asa ca a fost prezent la concertul aniversar de 13 ani de Animal X si i-a sustinut pe baieti din public. Oana Roman a venit aseara la concertul Animal X impreuna cu nepoata ei, Calina, facandu-i un cadou placut de ziua ei de nastere. De asemenea, Catinca Roman a urmarit recitalul live al trupei cu zambetul pe buze.

Inconjurati de fete frumoase, printre care si prezentatoarea evenimentului, Oana Tache, VJ MTV si DJ Dance FM, Hiena, Vierme, Tzapu, Martzianu si Greiere s-au simtit pe scena in elementul lor! Asta dupa ce Classic Beat Orchestra a dat startul petrecerii. Si-au primit invitatii pe un covor de iarba asternut pe astfalt, din strada pana la intrarea in club, au cantat cele mai cunoscute piese care i-au consacrat, printre care "Sa pot ierta", dar si cea mai nou abalada, "Doar tu si eu", care le-a adus in timp record, peste 1.600.000 de vizualizari pe Youtube. In loc de tort au suflat in lumanarile din muffins-uri, alaturi de toti fanii si invitatii prezenti in club.

La sfarsitul petrecerii, pentru a scadea amprenta de carbon a evenimentului de 13 ani, 13 arbusti de liliac alb au ajuns in posesia celor care vor sa-i planteze, printr-o tragere la sorti in urma unei tombole organizate inaintea inceperii concertului!

Cadourile din partea sponsorilor nu au lipsit, asa ca echipa Emporio Armani a ales-o pe cea mai frumoasa fata a serii drept ARMANI X GIRL! Aceasta va putea masura timpul pana cand va aparea in urmatorul videoclip ANIMAL X, uitandu-se la ceasul EMPORIO ARMANI pe care l-a primit cadou pentru ca a fost la concertul trupei ei preferate!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii