Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Vintila si-a donat parul pentru dezastrul ecologic din Golful Mexic

ro

24 May, 2010 18:55 1103 Marime text

dsc_0399.jpgGeorge Vintila, DJ-ul care da "Alarma" in fiecare dimineata la ProFM a hotarat sa o ia de la "zero". George a renuntat la cozile rasta pe care le avea de mai bine de 4 ani so a decis sa le doneze unei asociatii din SUA, care incearca sa stopeze efectele dezastrului ecologic din Golful Mexic.

"Am gasit toate informatiile pe site-ul asociatiei matteroftrust.org, o organizatie caritabila din San Francisco care se ocupa de colectarea parului de la peste 300.000 de frizerii din SUA si distribuirea lui sub diverse forme in zonele afectate. Ei m-au directionat si mi-au oferit o adresa la care imi pot trimite cozile rasta. Stiu ca 500 de grame de par poate absorbi pana la patru litri de petrol. In fiecare zi, in Golful Mexic se scurg 800.000 de litri de petrol. Este o solutie rudimentara, dar pana acum e cam singura eficienta.", a declarat DJ-ul ProFM.

George Vintila se gandea de ceva vreme sa renunte la rasta, insa nu gasea un motiv destul de bun. "Aveam dreadsii de mai bine de 4 ani si treaba devenise destul de dificila. Era complicat sa practic anumite sporturi, vara e ingrozitor de cald si, nu in ultimul rand, nu prea mai gaseam casti la o dimensiune potrivita. Cand am vazut ca parul meu poate folosi la ceva, mi-am zis ca e cel mai bun moment sa revin la ...zero", a mai povestit DJ-ul ProFM.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii