Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostii membri ai trupei Take That Robbie Williams si Gary Barlow au filmat impreuna un videoclip la 15 ani de la desfiintarea trupei

ro

14 Jul, 2010 22:43 1316 Marime text
robbie.jpgMiercuri, 14 iulie, de la ora 09:00, MTV Idol prezinta viata si cariera artistului Robbie Williams care va lansa impreuna cu Gary Barlow un nou videoclip la piesa "Shame"!

Aceasta este prima reintilnire artistica a celor doi dupa destramarea trupei "Take That" ce a avul loc in urma cu 15 ani. Noul videoclip al piesei "Shame" a fost filmat intr-un bar western, iar piesa a fost compusa de Barlow pentru compilatia "In And Out Of Consciousness: The Greatest Hits 1990-2010". "Mi se pare incredibil sa ascult albumul si sa realizez ca au trecut aproape 20 de ani de cand am interpretat impreuna piesele si gig-urile astea. Reintilnirea dintre Robbie Williams si Gary Barlow a fost motiv de rememorare a celor mai frumoase momente petrecute impreuna chiar in perioada de glorie a trupei care a sucit mintile a milioane de adolescenti.

Albumul "In And Out Of Consciousness: The Greatest Hits 1990-2010" urmeaza sa fie lansat in Statele Uninte pe 12 octombrie. El va fi vandut intr-un pachet de doua cd-uri si contine o colectie a celor mai cunoscute si apreciate piese ale artistului. Aceasta lansare speciala are ca scop celebrarea intregii cariere a prolificului artisit Robbie Williams.

MTV sarbatoreste si ea acest eveniment dedicandu-I marelui artist o editie speciala de MTV Idol ce va fi difuzata miercuri, 14 iulie, de la ora 09:00!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii