Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fly Project prezinta MTV Euro Top 20 dintr-o fosta tipografie!

ro

03 Mar, 2010 17:11 1390 Marime text

mtv.jpgJoi, 4 martie, de la ora 13.00 telespectatorii ii pot urmari pe membrii trupei Fly Project luindu-si in serios rolul de VJ pentru o zi in cadrul unei noi editii MTV Euro top 20 ce va prezentata direct dintr-o fosta tipografie!

Baietii de la Fly Project au fost foarte entuziasmati de locatia aleasa de echipa MTV pentru a prezenta o noua editie MTV. Fosta tipografie i-a inspirat pe artisti care s-au simtit foarte bine alaturi de echipa MTV in inedita lor postura de VJ. Tudor si Dan au lansat recent un nou single «Mandala« la care baietii pregatesc si un nou videoclip ce urmeza sa fie filmat saptamana viitoare in Chisinau. Cei doi au recunoscut ca este o mare bucurie pentru ei sa petreaca cat mai mult timp in acest oras, motiv pentru care s-au decis sa ajunga in Chisinau cu o zi mai devreme. Tudor si Dan intentioneaza sa se bucure in tihna de fiecare clipa petrecuta aici inainte de inceperea filmarilor.

MTV ii aduce pe baietii de la Fly Project joi, 4 martie, de la ora 13.00 in cadrul unei noi editii Euro Top 20 ce va fi transmisa direct dintr-o fosta tipografie!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii