Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:51 12 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fetele House of Fun filmeaza o editie "Euro Top 20" alaturi de VJ Oana!

ro

07 Apr, 2010 18:54 1975 Marime text

1_oana.jpgJoi, 8 aprilie, de la ora 19.00, VJ Oana le invita pe fetele din House Of Fun sa prezinte alaturi de ea o noua editie MTV Euro Top 20!

Oana le-a dat fetelor alarma dis de dimineata si le-a indemnat sa se imbrace in mare graba. Motivul? O filmare impreuna cu ea! Mihaela, Alina si Flavia n-au banuit in acea dimineata ca la picioare li se asternea o zi plina, cu filmari, repetitii, machiaje, adrenalina, dar si multa, foarte multa distractie.

3_oana.jpgSi pentru ca cele trei locatare ale House of Fun aveau sa filmeze alaturi de Oana o editie MTV Euro Top 20, fetele au avut nevoie inainte de toate de pregatiri si repetitii. Ca sa poata arata perfect in fata camerelor, fetele au trecut prin mainile stilistilor care au avut grija ca acestea sa fie imbracate, machiate si coafate ca la carte. Locatia aleasa pentru aceste filmari a fost si ea una inedita, astfel ca VJ Oana le-a dus pe cele trei locatare ale House of Fun la patinoar. Aici ele au primit toate indicatiile necesare pentru a intra cit mai usor in pielea unui VJ si a realiza o filmare cit mai reusita.

4_oana.jpg"Chiar mi-ar fi placut sa locuiesc cu fetele in House Of Fun! Si-asta pentru ca m-am distrat copios la filmari, iar Flavia, Misha si Alina pot fi considerate adevarate party-queens. Ne-am imprietenit si ne-am placut imediat ce am facut cunostiinta. Fetele au fost foarte receptive, si-au luat noul rol foarte in serios, dar si-au pastrat naturaletea, ceea ce este foarte important pentru orice om de televiziune. Ne-am amuzat mult, ne-am relaxat, ne-am si concentrat, am facut impreuna un mix bun, iar Misha, Flavia si Alina cred ca s-au simtit foarte bine, gustand o bucatica din viata de prezentator tv/ VJ MTV. " a declarat Oana foarte entuziasmata.

Nu numai ca fetele s-au distrat alaturi de Oana in timpul filmarilor, dar se poate spune chiar ca au ramas prietene. "Cel mai important pentru mine este ca am ramas prietena cu fetele, ne sunam, ne povestim cele mai recente aventuri si sunt nerabdatoare sa ne revedem curand, sa ne mai facem de cap un pic!" a marturisit Oana.

MTV House of Fun o are ca invitata pe nimeni alta decat Oana, Vj-ita MTV, care va filma joi, 8 aprilie, de la ora 19.00 alaturi de Mihaela, Flavia si Alina o noua editie MTV Euro Top 20!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii