Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fenomenul muzical "Il Divo", la București, în premieră absolută

ro

30 May, 2012 15:28 1170 Marime text

Regina i-a invitat la ceai la Palatul Windsor, România îi primește în Piața Constituției.

Pe 23 septembrie, Il Divo concertează pentru prima dată în România!

După ce au vândut peste 26 de milioane de albume, au susținut concerte pe toate teritoriile lumii și au avut onoarea de a cânta în cinstea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Irlandei de Nord, cei patru interpreți Il Divo se pregătesc să concerteze la București, în cadrul turneului mondial din acest an.

Conform statisticilor din mediul online, publicul român așteaptă cu nerăbdare să îi vadă într-un concert live. În afară de charisma interpreților, vom avea parte de muzică la cel mai înalt nivel interpretativ. La concertele Il Divo, emoțiile se succed, bucuria muzicii unește masele de oameni.

Il Divo este un proiect muzical creat de cunoscutul om de televiziune britanic Simon Cowell (Pop Idol, The X Factor, Britain's Got Talent și American Idol ), care a văzut în cei patru protagoniști talentul în stare pură. Trupa formată din artiști de naționalități diverse, cu tonalități diferite, cucerește lumea pas cu pas, oferind cele mai frumoase cântece ale lumii, în interpretări de neuitat. Ei sunt: tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin, tenorul elvețian Urs Bühler și cântărețul de muzică pop francez Sébastien Izambard.

Amestecul de naționalități și varietatea genurilor muzicale abordate fac din Il Divo un proiect inedit la nivel mondial. Stilul în care se încadrează trupa este cunoscut sub denumirea de operatic pop. Din perspectiva Il Divo, succesul acestui stil se măsoară prin cele peste 26 de milioane de albume vândute în toată lumea.

Il Divo s-a format în 2004, iar succesul a venit de îndată ce au lansat un prim album, omonim. A urmat Ancora în 2005 și apoi, în același an, o colecție de piese de Sărbători, The Christmas Collection. Anul următor, 2006, este un reper important în cariera celor patru muzicieni. Il Divo a primit girul celebrei Barbara Streisand, deschizând o serie de 20 de concerte ale divei. Având avantajul de a cânta în patru limbi (engleză, franceză, germană și italiană), Il Divo a reprezentat alegerea ideală pentru interpretarea imnului Cupei Mondiale la Fotbal, ediția 2006 - Germania. Piesa care a cucerit mapamondul se numește Time Of Our Lives și a fost interpretată împreună cu Toni Braxton.

Recordul de audiența la un concert live a fost atins în decembrie 2011, pe stadionul Defensores del Chaco din Asuncion, Paraguay, când aproape 34.000 de oameni au venit să-i vadă și să-i asculte exclusiv pe cei patru Il Divo.

După ce au cucerit inimile a milioane de persoane de pe întreg mapamondul, a venit şi rândul românilor să-i admire pe cei de la Il Divo, în cadrul unui eveniment magic.

Biletele pentru concertul Il Divo de la București se vor pune în vânzare în data de 2 iunie prin Rețeaua Eventim: magazinele GERMANOS, ORANGE, VODAFONE, DOMO, LIBRĂRIILE HUMANITAS, CĂRTUREŞTI și pe www.eventim.ro.

Până la această dată, biletele se pot cumpăra doar de către membrii fan clubului Il Divo, exclusiv pe www.IlDivo.com.

Pentru mai multe informații despre artişti, vizitați www.IlDivo.com.

Il Divo - The Times Of Our Lives : http://youtu.be/4aOxDHqWyK0

Il Divo - Hallelujah : http://youtu.be/VzB8xC_CwH8

Il Divo - Adagio : http://youtu.be/w77SFM7Fksc

Il Divo - The Winner Takes It All : http://youtu.be/XBzna6QVKRg

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii