Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evenimente Litoral Romania 1 Mai 2010

ro

29 Apr, 2010 12:29 2386 Marime text
MAMAIA

Marele 1 Mai in Mamaia si Navodari

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc alaturi de Hotelul Phoenicia si reteaua hoteliera Perla Majestic organizeaza de 1 Mai 2010 in Mamaia un eveniment fara precedent in turismul romanesc. Incepand cu ora 15:00 si panala ora 21:00 se va desfășura o paradă a hotelierilor, organizată pentru a marca debutului sezonului estival 2010 Pe artera principala din Mamaia, va avea loc un Carnaval din care fac parte care alegorice , motociclete, masini de epoca si de lux, o fanfara si 400 de majorete costumate in teme specifice turismului. Parada va fi precedata de un show aviatic.

In cursul serii , incepand cu ora 22:00pe plaja din Navodari va avea loc un megaconcert ai caror protagonisti vor fi : Simplu, Andreea Banica, Smiley, Akcent, Dj Sava, Dj Kamarera.Tot aici va avealoc o expozitie culinara unde vor fi servite gratuit mancaruri specifice romanesti.La miezul nopti se va desfasura un show de artificii grandios.

1 mai 2010 in Club Bamboo din Mamaia

Club Bamboo din Mamaia ti-a pregatit de 1 mai doua super petreceri cu invitati de seama. Vineri, pe 30 aprilie, vei avea ocazia sa-i asculti pe Connect-R si pe Antonia & Tom Boxer, iar sambata, de 1 mai, pe langa mix-ul lui DJ Epps din Miami vor concerta Loredana alaturi de Puya si Kamelia.

1 mai 2010 in Club Gossip Mamaia

Vino sa petreci cel mai tare weekend de 1 mai 2010 in Club Gossip din Mamaia. Vineri, pe 30 aprilie, te distrezi alaturi de DJ Rynno si Sylvia, sambata, pe 1 mai, dansezi pe muzica mixata de DJ Sava si Raluca, iar duminica, pe 2 mai, invitatul serii este Chris Mayer.

Le Sabrage in Wish Summer Club

Wish Summer Club va invita la o petrecere speciala de 1 mai intitulata Le Sabrage. Din programul serii fac parte: "Life for style" - un fashion show de Catalin Botezatu, "Korloff Jewelry Collections Show" - prezentata de Monica Columbeanu si un live show Sunstroke Project feat. Olia Tira. Invitati speciali: Andreea Raicu, Mihai Covaliu si Ricky. Petrecerea incepe la ora 23.00.

Pool Party cu Claudiu Patrascu in the mix la Tan Tan Summer Club

De vineri - 30 aprilie, pana duminica - 2 mai, sunteti invitati la Pool Party in Tan Tan Summer Club unde la pupitrul de mixaj se va afla Claudiu Patrascu. Muzica atent mixata de Claudiu o sa va incante auzul de de dimineata pana la apusul Soarelui, cand petrecerea se va muta in club alaturi de Cabral, Guess Who, Grasu XXL si multi altii.

DJ Micky Love si DJ Rynno feat. Sylvia in Crema Summer Club de 1 mai

Crema Summer Club din Mamaia va invita la o super petrecere de 1 mai alaturi de DJ Micky Love, prima DJ-itza care mixeaza in sanii goi si DJ Rynno feat. Sylvia, doua nume care, dupa ce s-au asociat, au refuzat sa mai coboare din varful topurilor muzicale romanesti.

David Deejay feat. Dony si un spectacol de flair la Amster's Beach Mamaia pe 1 mai

Dupa un warm-up de DJ Flavius, David Deejay si Dony vor mixa sambata, de 1 mai, incepand cu ora 20.00, la Amster's Beach din Mamaia, zona Summerland. Din programul serii de 1 mai face parte si un spectacol de flair avandu-i ca protagonisti pe Costin Tarsoaga si Tom Dyer.

Crema Summer Club Grand Opening Party pe 30 aprilie alaturi de Deepside Deejays

Vineri, pe 30 aprilie, sunteti invitati in Mamaia (zona Melody) la petrecerea de deschidere a Crema Summer Club in compania celor de la Deepside Deejays, autorii hit-urilor "Mysterious Girl" si "Beautiful days". Trupa Deepside Deejays este compusa din Vibearena (MC), Nick Kamarera (DJ), Victor de la Pena (voce) si Dave Pryce (clape).

CONSTANTA

Makidonia si Mircea Cazan vor concerta in Club Vansses pe 29 aprilie

Joi, 29 aprilie, o noapte cu doua stiluri de petrecere in Club Vansses alaturi de formatia Makidonia (compusa din Costin Caraulani, Stelian Arau si Stelian Cioc) si Mircea Cazan.

COSTINESTI

Inglorious Clubbers - de 1 mai, fortele Kiss FM elibereaza plajele Marii Negre

De 1 mai trupele Kiss Fm debarca pe plajele Marii Negre si deschid sezonul estival. Dezbracatu', Ovidiu Stanescu, OLiX, Dan Fintescu si Alice ataca Mamaia si Costinestiul si pun stapanire pe litoral. Daca treci prin Mamaia, ai parte de Carnaval cu Dezbracatu'. Daca te opresti la Costinesti ai program ai program de party non-stop. Si, ca sa intregim nebunia din Costinesti, alaturam formulei Ovidiu Stanescu, OLiX, Dan Fintescu si Alice, "un" Tom Boxer pe timp de noapte si Rynno + Sava, pe timp de zi.

Concert Corneliu Stroe si Foxy Lady Band in Club White Horse din Costinesti

Sambata, de 1 mai, iubitorii de funky blues si country rock sunt invitati in clubul White Horse din Costinesti la un concert live sustinut de Corneliu Stroe (tobe si percutii) alaturi de Foxy Lady Band, compusa din Roxana Stroe (voce si chitara), Catalin Grosu (clape, acordeon si voce) si Mihai Ursu (bass electric). Concertul este programat pentru ora 21.00.

NEPTUN

1 mai 2010 in Club Vision din Neptun

Cu ocazia zilei de 1 mai, Club Vision din Neptun v-a pregatit trei petreceri pe cinste. Prima petrecere va avea loc pe 30 aprilie cand pe scena va urca Alex Velea, urmat de DJ Khan la pupitru de mixaj. Invitatii la petrecerea de sambata, 1 mai, sunt Parazitii, Guess Who, Spike si DJ LaOra. Ultima seara de petrecere, duminica, pe 2 mai, ii va aduce la un loc in Club Vision pe DJ Dox, Dj Undoo, DJ Faibo X si DJ Paul. Pentru fiecare seara intrarea este 30 lei, dar puteti achizitiona un weekend pass contra sumei de 60 lei.

1 mai 2010 pe plaja "LA Steaguri" din Neptun

In Neptun se va desfasura incepand de vineri ora 14.00 un eveniment finantat de Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului si care va cuprinde concerte, proiectii de filme, petreceri si alte actiuni derulate pe plaja din Neptun.
Vineri, 30 aprilie, vor fi proiectate filme în spatii amenajate pentru aproximativ 2.000 de spectatori, iar pe plajã vor avea loc petreceri animate de DJ-i si concerte cu Laurentiu Dutã, Andreea Bãnicã & Band Show, ZERO, Akcent.
Sâmbãtã, 1 mai, spectacolele continuã cu petreceri si recitaluri ale artistilor Smiley, Fly Project, Puya si Alex. Seara de 1 Mai va fi marcatã de un foc de artificii si de multe alte surprize pe plajã.

VAMA VECHE

1 Mai Mare pe plaja din Vama Veche

Capricorn & Capricorn Productions si Radio Romania Actualitati va invita pe plaja din Vama Veche la 1 Mai Mare, un eveniment care isi propune sa reuneasca artisti, reprezentanti ai diferitelor genuri muzicale care se asculta in Vama Veche. Trupele care vor concerta in cadrul evenimentului sunt Urma, E.M.I.L., Vita de vie, Chester, Za duff si Replace.

Concert Alexandrina Hristov in Bibi Bistro din Vama Veche pe 30 aprilie

Bibi Bistro din Vama Veche va invita pe 30 aprilie la o petrecere de "ajun" de 1 mai unde incepand cu ora 22.00 Alexandrina Hristov va sustine un concert live. Albumul de debut al Alexandrinei se numeste "Om de lut" si contine 12 piese. Genurile abordate de artista sunt jazz, soul, funk, electropop. Pentru rezervari dati un mail la rezervari[at]bibibistro.ro. Pretul unui bilet este de 20 lei.

De 1 mai, formatia Trupa Veche va concerta in The Stage din Vama Veche

Sambata, de 1 mai, de la ora 21.00, formatia Trupa Veche va sustine un concert live in pub-ul The Stage din Vama Veche. In prezent, Trupa Veche este compusa din Bogdan Olaru (voce), Traian Balanescu (clape), Liviu Manescu (bass), Doru Cinca (tobe), Bogdan Sandu (chitara electrica) si Sabin Penea (vioara).

Concert Iris in Bibi Bistro din Vama Veche

Bibi Bistro din Vama Veche este gazda unui concert live sustinut de legendara trupa Iris pe data de 1 mai, incepand cu ora 22.30. Pret bilet: 40 lei. Tot la Bibi va avea loc de concertul Alexandrinei Hristov pe 30 aprilie,.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii