Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:55 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EUROINS România este asiguratorul Parohiei Sfântul Pantelimon şi va oferi despăgubirile necesare în cel mai scurt timp

ro

11 Jan, 2012 22:34 641 Marime text
În urma incendiului care a afectat la începutul acestei săptămâni Biserica Sfântul Pantelimon din Bucureşti, EUROINS România, companie asiguratoare a Parohiei Sfântul Pantelimon, informează că va soluţiona acest caz în cel mai scurt timp posibil. Astfel, o echipă EUROINS analizează în acest moment informaţiile necesare evaluării prejudiciului şi a cuantumului daunei.

„Atât clădirea Bisericii Sfântul Pantelimon, cât şi bunurile aflate în interiorul acesteia sunt asigurate de EUROINS. Specialiştii noştri au efectuat deja constatarea necesară în astfel de cazuri, ştim că pierderile sunt însemnate şi că valori precum icoanele distruse sunt greu de înlocuit, însă vom acţiona cât se poate de repede, astfel încât biserica să fie readusă curând la starea sa iniţială", a declarat Iulius Alin BUCŞA, Director General, EUROINS România.

Parohia Sfântul Pantelimon este asigurată de EUROINS România prin poliţa cu numărul HC 20124, încheiată pentru clădire şi bunuri. Prin această poliţă, Parohia este asigurată atât împotriva incendiului, cât şi împotriva riscurilor de inundaţii, fenomene atmosferice, alunecări de teren, cutremur, avarii la instalaţia de apă şi vandalism, cu menţiunea că bunurile sunt asigurate şi împotriva riscului de furt.

EUROINS România a subscris în anul 2011 peste 310.000 de poliţe pentru clădiri (persoane fizice şi juridice), reprezentând un număr semnificativ de asiguraţi noi în portofoliul non-auto. S-a înregistrat astfel un volum de prime brute subscrise mai mare cu aproximativ 350% faţă de anul precedent pe acest segment. Dezvoltarea portofoliului non-auto reprezintă de altfel unul dintre obiectivele esenţiale în strategia de dezvoltare a companiei.

Pentru informaţii suplimentare:

Oana RADU Agnes TIU
PR Coordinator Şef Serviciu Marketing
Media XPRIMM EUROINS România
Mobil: 0755.015.510 Mobil: 0754.052.737
E-mail: oana.radu@mxp.ro E-mail: agnes.tiu@euroins.ro

Despre EUROINS România


EUROINS România, care face parte integrantă din EUROINS Insurance Group (EIG), alături de EUROINS Bulgaria, EUROINS Macedonia şi EUROINS Health, este principalul motor de extindere a grupului pe piaţa de asigurări din Europa.

Compania a crescut şi s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adăugând constant valoare produselor oferite, abordării strategiei de vânzare, conceptului de servisare a clienţilor, reuşind să creeze şi să livreze sprijin în preluarea riscului şi oferirea unor produse de asigurare complete. Cei peste 1.000.000 de clienţi, peste 500 de angajaţi şi peste 4.500 de agenţi colaboratori conturează imaginea a ceea ce înseamnă acum EUROINS România.

Ti-a placut articolul?

Comentarii