Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eniko Szanto le imbraca pe Mihaela, Alina si Flavia la MTV House of Fun!

ro

31 Mar, 2010 19:37 2502 Marime text

eniko.jpgJoi, 1 aprilie, de la ora 19.00 Eniko Szanto, stilista emisiunii "Dansez pentru tine" vine la MTV House of Fun sa le faca locuitoarelor casei o surpriza de proportii!

Joi, 1 aprilie, de la ora 19.00 Eniko Szanto, stilista emisiunii "Dansez pentru tine" vine la MTV House of Fun sa le faca locuitoarelor casei o surpriza de proportii!

Cele trei fete Mihaela, Flavia si Alina trebuie sa mearga la o petrecere la care trebuie sa arate perfect! Fetele se decid sa apeleze la Eniko, care este gata sa le sara in ajutor cu cele mai cool si extravagante haine, care sa le puna in valoare siluetele si sa garanteze ca ele vor fi atractia serii. Eniko nu va uita nici de machiajul si coafura fetelor, care sunt doi factori foarte importanti cand vine vorba de look-ul perfect. Ea le va da pe Mihaela, Flavia si Alina pe mana a trei stilisti care se vor ocupa de fiecare fata in parte si le vor asigura un machiaj si o coafura rezistenta pe toata durata petrecerii si asta pentru ca Eniko Szanto este de parere ca tinutele trebuie sa fie intotdeauna in ton cu machiajul si coafura. Si ca sa poata imortaliza look-ul perfect, Eniko le va face fetelor o surpriza de proportii: o sedinta foto in toata regula!

"Toata lumea a avut grija ca noi sa aratam ca niste printese. Am avut parte de make-up si coafuri extravagante, dar si de cele mai frumoase tinute posibile. " a marturisit entuziasmata Mihaela.

Mihaela, Flavia si Alina vor avea ocazia sa adopte look-ul perfect joi, 1 aprilie, de la ora 19.00 in cadrul emisiunii MTV house of Fun!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii