Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emil Lassaria & F.Charm lanseaza videoclipul "Guantanamera"

ro

20 Oct, 2011 22:45 825 Marime text

Emil Lassaria & F. Charm lanseaza videoclipul single-ului "Guantanamera" care deja se bucura de succes in mai multe tari. In Serbia, "Guantanamera" a fost numarul 1 doua saptamani consecutive in topul celui mai important radio.

Videoclipul a fost filmat in Mdina, "Orasul Tacerii" din Malta unde s-au turnat celebrele productii de la Hollywood, "Troia" si "Gladiatorul". Emil Lassaria si F.Charm nu au fost Cavaleri Ioaniti sau Teutoni , ci au intrepretat propriile roluri, actiunea clipului fiind declansata de disparitia lui Emil Lassaria.

Dupa o noapte nebuna petrecuta in camera de hote, in compania unor superbe domnisoare, Emil Lassaria dispare, iar bunul lui prieten F. Charm pleaca in cautarea lui. Urmeaza o cursa nebuna pe stradutele Maltei, prin unele dintre cele mai frumoase locuri oferite de tara de la Mediterana. Daca F.Charm isi va gasi sau nu prietenul veti afla doar urmarind videoclipul.

Filmarile, in regia lui Iulian Moga, au durat trei zile si nu au fost lipsite de peripetii. "Am alergat in trei zile cat nu am alergat toata viata, dupa prima zi de filmare nu mai puteam sa ma ridic din pat. De parca febra musculara n-ar fi fost de ajuns, am si cazut atat de rau incat am avut impresia ca mi-am rupt toate oasele. Eram foarte prins de actiunea clipului asa ca nu am observat ca pe jos era ud si am alunecat pe spate mai ceva ca-n filme, unii trecatori oprindu-se sa ma intrebe daca sunt ok.", a povestit F.Charm.

"Rolul meu a fost mult mai usor si mai placut, eu fiind cel rapit de sase fete frumoase am avut tot timpul sa ma bucur de privelistile oferite de Malta si sa ma amuz de incercarile prin care F.Charm a trebuit sa treaca pentru a ma gasi.", a spus Emil Lassaria.

Link videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=pujz8sgwdws

Atasat gasiti comunicatul scris cu diacritice.

Pentru a fi la curent cu activitatea lui Emil Lassaria & F.Charm urmariti: http://www.facebook.com/EmilLassariaF.Charm si http://www.facebook.com/RedCloverLabel .

Pentru informatii suplimentare, interviuri, exclusivitati, nu ezitati sa ma contactati.

O zi buna!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii