Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Edi Stancu pleacă la mare în weekend "Mă despart cu greu de Silvia si de băieţelul nostru, Robert Andrei!"

ro

06 Jun, 2012 18:18 1213 Marime text

Edi Stancu, renumitul coregraf de la "Dansez pentru tine", va fi invitat special în acest weekend, la Tribute Summer Residence din Mamaia, unde va recruta noi dansatori.

Edi Stancu va trebui să îşi lase soţia acasă, în Bucureşti, pentru a avea grijă de cel mic. Băieţelul lor, Robert Andrei, are numai două săptămâni iar deplasarea la Mamaia nu i-ar fi deloc indicată.

"Ma despart cu greu de Silvia si băietelul nostru Robert Andrei! Voi avea în permanenţă telefonul mobil la mine pentru a-i asculta gângurelile. Aştept de la Silvia şi fotografii prin telefon, astfel încât să nu le duc dorul atât de mult!", declară Edi.

Edi Stancu își propune să-și mărească trupa de dansatori prin recrutarea de noi talente în cadrul primei ediții MTV Beach Party, care va începe sâmbătă de la ora 16:00.

Seara, distracția se mută în club, acolo seria de party-uri PRO FM Summer Sessions îl are ca invitat special DJ Greeg, cel care a mixat și la White Sensation!

„Tribute Summer Residence pune accent pe divertismentul de calitate, adaptat de această dată cerințelor de pe litoral. Am reușit să facem parteneriate cu MTV și PRO FM pentru o serie de petreceri inedite, iar colaborarea cu Edi Stancu ne onorează.

Cel mai bun coregraf de la noi din țară, împreună cu trupa lui de dansatori, va reinventa conceptul de entertainment prin show-uri senzaționale", declară Dan Cociș, managerul clubului.

Seria de petreceri MTV și PRO FM va debuta pe 9 iunie, iar acestea vor avea loc în fiecare sâmbătă din sezonul estival, intrarea fiind liberă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii