Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:04 19 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Duplex video boston - Constanţa la Universitatea „Andrei Şaguna"

ro

23 Feb, 2012 18:35 856 Marime text

Jurnalistul Alexandru-Brăduţ Ulmanu îşi lansează, în direct din America, ediţia e-book a „Cărţii feţelor"

Joi, 23 februarie 2012, la ora 16, Universitatea „Andrei Şaguna" organizează o lansare de carte mai puţin obişnuită.

Autorul este Alexandru-Brăduţ Ulmanu, jurnalist, trainer, traducător şi scriitor care locuieşte, de câţiva ani, în Statele Unite ale Americii.

„Cartea feţelor" este volumul pe care l-a publicat în 2011 la Editura Humanitas, o foarte interesantă lucrare despre Facebook, reţeaua de socializare pe care românii o folosesc cu preponderenţă. În acest moment, este definitivată ediţia e-book, îmbunătăţită şi adăugită.

Internetul, mai precis o altă reţea de socializare (Google +) va fi calea prin care studenţii şagunişti şi invitaţii lor îl vor putea asculta şi vedea pe jurnalistul Alexandru-Brăduţ Ulmanu în timp real. Lansarea de carte va constitui pretextul pentru dezbaterea pe tema „Social media - prieten sau duşman?", la care vor putea participa studenţii, cadrele didactice şi toţi invitaţii utilizatori ai reţelelor sociale. Pentru că Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice este organizatorul acestui eveniment, discuţiile se vor concentra asupra avantajelor şi dezavantajelor folosirii social media în jurnalism.

ALEXANDRU-BRĂDUŢ ULMANU (născut în 1973, la Bucureşti) activează în presă din 1991. A lucrat în presa scrisă, online, radio şi de agenţie şi s-a ocupat în principal de cultură şi mass media.

Avem onoarea de a vă invita să ne fiţi alături la acest eveniment al Universităţii „Andrei Şaguna".

Cu deosebită stimă,

DECAN

Lect. univ. dr. Ioan Damaschin

Ti-a placut articolul?

Comentarii