Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doinita Oancea, protagonista unui pictorial incendiar!

ro

28 Sep, 2012 15:49 4938 Marime text

CRISA-KYRA_11.jpgFrumoasa actrita a fost model pentru colectia de tricouri cu broderii si influente mexicane - "Heritage by Crisa Kyra"

Partenera de afaceri a lui Razvan Munteanu, sotul cantaretei Delia Matache, fashion stilista Crisa Kyra, a lansat o mini-colectie de tricouri din dantela si matase cu broderii florale aplicate pe ie moderna, cu influente mexicane, debutand astfel in moda! Frumoasa actrita Doinita Oancea a acceptat propunerea prietenei sale, stilista Crisa Kyra de a fi protagonista pictorialului primei sale colectii de tricouri, cu broderii si influente mexicane, "Heritage by Crisa Kyra". Cu o atitudine senzuala, puternica si feminina, Doinita a fost vedeta shootingului realizat pentru colectia Crisei. A schimbat mai multe modele de tricouri si s-a distrat de minune la sedinta foto desfasurata in apropierea unui lan de floarea-soarelui.

Stilista-CRISA-KYRA22.jpgPrima colectie de tricouri a stilistei reuneste armonios traditionalul cu modernul. Crisa a debutat in moda, inspirata fiind de bunica sa, de la care a mostenit iile cusute manual. "Totul a a inceput de la mostenireape care mi-a lasat-o bunica mea iubita, care din pacatein Februarie anul acesta a pierdutlupta cu cancerul...cel mai tragic moment din viata mea!!"Mostenirea"a constat in primirea iilor familiei, iicusute manual de catre bunica mea si mama acesteia, strabunica mea, doua femei puternice si minunate...ii de o frumusete rara, incarcate cu multa iubire si zambete,care prezinta veselia si frumusetea neamului romanesc... Avand aceste piese de muzeu in mainile mele am simtit ca este randul meu sa continui traditia familiei, astfel ca inspirata din frumusetea portului popular romanesc, am adaugat influente din portul popular mexican,aplicand broderii florale mari sipline de culoare pe un tipar modern", spune Crisa Kyra.

" "Heritage by Crisa Kyra" este o colectie colorata, boema, romantica, care emana fericire, astfel locul cel mai potrivit pentru a face book-ul pentru colectie a fost natura, undeva, pe langaBucuresti,inconjurati de floarea-soarelui. Ii multumesc Doinitei Oancea ca a acceptat propunerea mea de a fi modelul primei mele colectii de tricouri", mai adauga stilista.

E scolita la Londra

Crisa Kyra are studii de specialitate in moda, ca fashion stilist si fashion journalist, dupa ce a urmat mai multe cursuri de acest gen la Londra, la prestigiosul Colegiu de Arta si Design Central Saint Martins, acolo unde au studiat si celebriiAlexander McQueen, Stella McCartney, Jimmy Choo, Viviene Westwood si multi alti designeri celebrii.

Mai multe poze si detalii despre colectia "Heritage by Crisa Kyra" , gasiti chiar pe blogul stilistei:

http://www.crisakyra.ro/bonjour-va-invit-in-sufletul-meu/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii