Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diva Romaniei vine in Constanta! Marti, 2 aprilie, ora 20.00, Casa de Cultura a Sindicatelor

ro

14 Feb, 2013 18:28 1184 Marime text

Loredana va porni in martie in cel mai mare turneu national din ultimii ani, in cadrul caruia va promova noul sau album, "Dragoste". Astfel, fanii Loredanei, care nu au participat la concertul exceptional din noiembrie de la Bucuresti, au acum ocazia sa isi vada idolul in orasul lor, in spectacole impresionante, cu invitati pe masura si costume exceptionale. Nu rata experienta unica pe care o vei trai la show-ul Loredanei, pe 2 aprilie, de la ora 20.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta.

"Sunt nerabdatoare sa ma intalnesc cu fanii mei. Voi canta piese de pe noul meu album, ‘Dragoste', dar si de pe toate celelalte albume ale mele de pana acum. Va fi o calatorie magica si o experienta irepetabila pentru toti cei prezenti! Va astept ca si cand...", a spus cantareata.

Playlist-ul va contine toate hiturile artistei, printre care si melodii de pe noul album, "Dragoste", lansat impreuna cu MediaPro Music. Noul material discografic contine18 piese, precum "Ochii din Vis", "Automatic Love", "Sexting", "Shukar", "Coborata din Rai", "El Dorado" sau "Smile" si un bonus track. Albumul poate fi gasit in toate magazinele de specialitate din tara.

Evident, din playlistul concertelor nu va lipsi piesa "APA" (feat. Cabron), single care a stationat pe prima pozitie timp de trei saptamani la rand, in topurile de specialitate. Colaborarea dintre Loredana si Cabron s-a dovedit a fi una de mare succes, "APA" fiind difuzata in heavy rotation de toate posturile radio mainstream, aflandu-se acum printre piesele preferate ale romanilor.

Biletele se gasesc la Casa de Cultura a Sindicatelor, la Agentia Teatrului din Bd. Tomis si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro si myticket.ro. Pretul unui bilet, in functie de categorie este de 100 sau 80 de lei.

Puteti urmari videoclipul piesei Loredana - APA (feat. Cabron) aici:

http://www.youtube.com/watch?v=PRZQyD0LW2Q

Pana la concertele din orasul tau, vezi cum a fost la show-ul Loredanei de la Sala Palatului, din noiembrie anul trecut:

http://www.youtube.com/watch?v=Kx1Fba62ybA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii