Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbracatu' la CITY PARK MALL

ro

20 Aug, 2010 18:38 2485 Marime text
dscn9944.jpg"Dezbracatu' salveaza planeta cu bicicleta" este una dintre emisiunile de divertisment, cu transmisiune la KISS FM si Prima TV, actual in voga, ce incanta milioane de oameni si ofera posibilitatea castigarii unei biciclete.

dscn9950.jpgLuni 16 august in jurul orei 8:30 Dezbracatu' a poposit la City Park Mall oferind bicicleta unei domnisoare ce se indrepta spre facultate, insa auzind anuntul la radio a oprit in statia City Park Mall, ceea ce i-a oferit posibilitatea primirii marelui premiu.

Dupa desfasurarea evenimentului , echipa KISS FM, Dezbracatu' si Pustiu' au fost primiti si felicitati de catre echipa City Park Management .

dscn9951.jpgSorin Scintei, directorul General al City Park Mall a declarat : "Ne bucuram ca locatia noastra a fost aleasa pentru desfasurarea acestui eveniment national, ceea ce denota ca suntem punctul 0 al Constantei, un loc cunoscut si apreciat de toti constantenii ."

dscn9952.jpgCity Park Mall ofera in fiecare zi posibilitatea de a descoperi noul, ineditul si divertismentul la cotele lui maxime.

Asa ca fiti cu ochii pe City Park Mall!

City Park Mall din Constanţa este situat în Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116 C, în zona de nord a oraşului Constanţa, în Parcul Municipal, pe malul lacului Tăbăcărie. City Park Mall este delimitat de două bulevarde principale şi are vizibilitate foarte bună şi acces uşor, prin reţeaua extinsă de mijloace de transport din vecinătate. Construcţia City Park Mall a fost anunţată în martie 2006, iar lucrările au fost finalizate în luna mai 2008.

City Park Mall of Constanţa a fost inaugurat în luna mai 2008 şi este cel mai grandios proiect de shopping, leisure & entertainment din oraşul Constanţa, rezultatul unei investiţii de aproape 70 de milioane de euro, care a generat peste 1.500 de locuri de muncă şi a devenit un reper important, atât pentru locuitorii oraşului, cât şi pentru turişti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii