Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegatie M.A.I. la Congresul European de Politie de la Berlin

ro

19 Feb, 2013 16:27 886 Marime text

Secretarul de stat M.A.I. Bogdan Tohăneanu şi şeful Departamentului Schengen, Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale, chestor şef de poliţie Marian Tutilescu, participă, marţi, 19 februarie a.c., la cel de-al XVI-lea Congres European de Poliţie, care se desfăşoară la Berlin, în perioada 18-19 februarie a.c.

Tema din acest an a congresului „Siguranţa şi Securitatea în Mediul Cibernetică" reprezintă un subiect important în dezbaterile de la nivelul Uniunii Europene, între reprezentanţii ministerelor abilitate în combaterea criminalităţii şi menţinerea ordinii publice.

În marja congresului, delegaţia Ministerului Afacerilor Interne va avea o serie de discuţii cu secretarul de stat parlamentar în cadrul Ministerului Federal de Interne, Ole Schröder, şi cu Uwe Proll, redactor şef al cotidianului german Behördenspiegel - organizatorul evenimentului.

La acest eveniment participă reprezentanţi ai ministerelor de interne şi de justiţie din cadrul statelor membre UE, ai agenţiilor europene şi internaţionale de aplicare a legii, ai Comisiei Europene, precum şi experţi din peste 50 de state.

* * *

Congresul European de Poliţie este organizat anual la Berlin de către Cotidianul german Behördenspiegel şi reprezintă evenimentul principal european pentru discutarea unor subiecte tehnice şi strategice circumscrise domeniului securităţii interne.

DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii