Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Revelion, Aurelian Temisan te trimite la Paris si iti da premii de mii de euro

ro

28 Dec, 2011 18:19 889 Marime text

Primele ore ale lui 2012 il vor prinde pe Aurelian Temisan pe scena clubului Tribute Summer Residence din Mamaia. Artistul va sustine un recital live de 130 de minute si, in plus, special pentru cei care aleg sa petreaca Revelionul in clubul din Mamaia, cantaretul va oferi, prin intermediul unei tombole, o excursie la Paris si premii de mii de euro.

Aurelian Temisan va trece in noul an la mare alaturi de sotia lui, Monica Davidescu, si de fetita lor, Dora, in varsta de 1 an. In timp ce micuta se va odihni la hotel, artistul va canta evergreen-uri in Tribute si va face fericiti cativa romani.

„Ce poate fi mai frumos decat ca, in noaptea de Revelion, sa primesti cadou o excursie tocmai la Paris? Sunt onorat sa fac eu extragerea tombolei Tribute. Acest premiu mi-a starnit dorinta de a merge din nou la Paris, alaturi de sotia mea. Probabil in primavara vom merge sa cinam sus, in restaurantul Jules Vernes din Tour Eiffel", declara Aurelian Temisan.

"Voi urca pe scena de trei ori si voi oferi peste 130 de minute de muzica live, iar miezul noptii il voi petrece asa cum ii place oricarui artist: in fata publicului. Imi doresc sa fie un an bun pentru toata lumea ", declara artistul.

Aurelian Temisan promite cea mai reusita petrecere de pe Litoral din noaptea dinspre ani dar si mai accesibila, preturile incepand de la doar 100 de lei, pret care include open bar.

"Am pregatit constantenilor dar si celor care isi vor petrece noaptea dintre ani la malul marii cea mai buna oferta de pe piata. Niciunde nu vei avea acces neconditionat la bar pentru doar 100 de Lei. Cei care vor si masa vor plati doar 200 de Lei. Aceasta petrecere nu face nimic altceva decat sa pregateasca terenul pentru vara viitoare, cand Club Tribute Summer Residence va deveni cel mai fierbinte loc de distractie de pe Litoral", declara Dan Cocis, manager si actionar Club Tribute.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii