Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Puric - Conferinta "Despre iubire si martiri" - Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, 20.11.2010 - ora 18-00

ro

09 Nov, 2010 14:12 1767 Marime text

dan-puric.jpgGrupul de initiativa pentru infiintarea Fundatiei Comunitare Pontus Euxin va invita sambata, 20 noiembrie, ora 18.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta, la o conferinta extraordinara a maestrului Dan Puric, pe tema „Despre iubire si martiri".

Evenimentul are un caracter caritabil. Banii obtinuti din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru finantarea de proiecte in beneficiul comunitatii locale Constanta.

In sprijinul acestei initiative, maestrul Dan Puric a acceptat participarea la organizarea conferintei - eveniment pe tema „Despre iubire şi martiri", in care va rupe bariera dintre scena si public si va dezbate într-o maniera interactiva cateva aspecte ale vietii cotidiene, in incercarea sa de a readuce la viata spiritul filantropic al comunitatii, de a reinvia OAMENII care au uitat sa fie oameni - sa iubeasca, sa doreasca sa traiască frumos si sa o si faca, sa inteleaga cine este cel de langa ei etc.

Dan Puric este actor, regizor, om de cultură şi autor de carte.

Spectacolele sale - Toujours l'Amour, Made in Romania, Costumele, Don Quijote - au fost reprezentate in mai multe tari. Din 2008, Dan Puric si-a inceput si activitatea publicistica, avand la activ 2 titluri, Cine suntem (2008) si Despre omul frumos (2009), iar TVR a lansat in 2009 colectia „Conferinte - Ateneul Roman 2009" (o colectie de 4 DVD-uri ce contin conferintele despre „OMUL FRUMOS", „CORP", „UMOR" si „IUBIRE"). Artistul a fost distins cu numeroase premii pentru activitatea teatrala, in 2000 fiindu-i acordat Ordinul National Steaua Romaniei in grad de cavaler - pentru servicii exceptionale in cultura.

Biletele pot fi gasite si in Libraria Carturesti Constanta, pretul acestora variind intre 65 si 45 lei, in functie de pozitia in sala.

V-asteptam cu drag,

Raluca POPESCU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii