Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CRISPUS și AD HOC deschid festivalul "Sinaia Forever"

ro

28 Sep, 2012 16:08 954 Marime text

Trupele Crispus și Ad Hoc se reîntâlnesc vineri, 28 septembrie, la Sinaia, unde vor spune "Povestea vinului" în deschiderea "Festivalului Sinaia Forever - 100 de ani de Casino", un eveniment devenit de mult o tradiţie şi un brand al oraşului şi totodată unul dintre cele mai frumoase evenimente de pe Valea Prahovei.

Crispus şi Ad Hoc sunt două trupe ce excelează, fiecare în domeniul său. Crispus este cea mai titrată și cea mai incitantă trupă de show cu flăcări din România. Ad Hoc este singura trupă autohtonă de inspirație medievală, acceptată pe scenele mainstream. Ambele fac spectacol.

La Sinaia Ad Hoc și Crispus prezintă "Povestea vinului", un spectacol cu mare succes la public. Se zice că după Potop, oamenii au descoperit vița de vie, din care, inițial, se făcea doar must, pentru că băutura obținută din struguri nu fermenta. Supărat că oamenii trăiesc în armonie și bună înțelegere, Dracul și-a băgat coada, stropind vița de vie cu sânge de miel, de leu, de porc și de maimuță, blestemând ca cel care exagerează cu băutul vinului să se schimbe. Să fie întâi blând ca mielul, apoi mândru și țanțoș ca leul, în următoarea fază să se târască prin șanțuri ca porcul și, la final, să se facă de râs ca maimuța.

Întreaga poveste va fi spusă vineri, 28 septembrie, pe scena dinParcul „Dimitrie Ghica",prin acrobații incredibile cu foc și cele mai frumoase piese de inspirație medievală, adunate de pe toate teritoriile lumii, într-un spectacol unicat.Crispus și Ad Hoc vă invită la show, la Ceremonia de deschidere a Festivalului "Sinaia Forever".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii