Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crazy Frog Summer School - 2011

ro

26 Jun, 2011 17:08 1037 Marime text
Din 27 Iunie 2010, AIESEC Constanta da startul în mod oficial proiectului Crazy Frog Summer School la nivel local ce are ca scop oferirea unei educatii non-formala tinerilor cu varsta cuprinsa intre 12 si 14 ani.

 

Acest proiect este special conceput pentru elevii claselor a 6-a si a 7-a si isi propune sa stimuleze inteligenta si talentul copiilor.

Crazy Frog ofera ocazia elevilor de scoala generala sa participe in aceasta vara timp de 6 saptamani la o sesiune de invatare special conceputa pentru ei, care va avea ca profesori studenti din alte tari.

Fiecare modul este sustinut in limba engleza de studenti straini si are ca scop perfectionarea acestei limbi dar si educarea prin diverse jocuri si activitati in echipa.

Programul Crazy Frog - Summer School este proiect aprobat de Inspectoratul Judetean Constanta(ISJ) si a luat fiinta din dorinta membrilor organizatiei AIESEC de a oferii copiilor constanteni un mediu in care ei sa aiba parte de o educatie non-formala.

Participantii au parte de :

§ un mod original de a-si petrece vacanta de vara;

§ imbunatatirea limbii engleze;

§ imbunatatirea capacitatilor de leadership

§ vor lega noi prietenii;

§ isi vor descoperi talente noi;

§ o diploma de participare;

§ un premiu, in urma participarii la concursul nostru;

§ jocuri si multa distractie

Înscrierile în program se pot face prin completarea formularului de inscriere de pe site-ul http://crazyfrogsummerschool.blogspot.com/ unde sunt prezentate si toate activitatile noastre dar si viitoarele sesiuni.

Formularele de inscriere se pot depune la sediul nostru AIESEC din incinta Campusului Universitar Ovidius cat si prin contact la adresa de mail crazyfrogsummerschool@yahoo.com.

Fiecare participant va trebui sa achite o taxa in valore de 30 de RON reprezintand salariul trainerilor internationali pe durata sederii lor in Romania.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri din lume, activă în 1700 universități din peste 107 țări și teritorii.

Platforma noastră internațională permite tinerilor să exploreze și să își dezvolte potențialul de leadership pentru ca apoi să aibă un impact pozitiv in sociatete.
În parteneriat cu domeniul business și cel educațional, AIESEC are peste 60 de ani de experiență în dezvoltarea și transformarea studenților cu potențial ridicat în lideri responsabili social.

Pentru mai multe detalii, contactati OC-COMM Crazy Frog Summer School, Cristina Popescu, la tel: 0753 310 657.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii